Mit kívàn a Magyar Nemzet COVID-19 vìrus okozta vàlsàghelyzet idejèn a Magyar Kormàny tagjaitól, minisztereitől ès a vàlasztott kèpviselőktől tovàbbà Magyarorszàg elnökètől?!

Kedves ès Igentisztelt  Minden Magyar Nő ès Fèrfi, Hatàron Innen ès TúL!

Kèrjük Önöket:

E- vèszterhes időkben az egymàs irànti segìtségnyújtàs, összetartozàs ès a magyar tàrsadalmi szolidaritàs èrdekében kèrjük szìveskedjenek alàìrni ezt az online petìciót, amelynek szövege röviden de tömören, a következő:

Tisztelt Magyar Kormàny!

Magyarorszàg Kormànya a korona vìrus (COVID-19) àltal kihirdetett vàllsàghelyzet idejére, tehàt ameddg a "rendkìvüli àllapotnak megfelelő jogrend" tart(meghatàrozatlan időre) de mindenesetre az ezt szabàlyozó törvèny visszavonàsàig:

Kérve kèrjük Önöket, sőt követeljüK: Minden Magyar Kormànytag, miniszterek àllamtitkàrok ès a miniszterelnök, tovàbbá Magyarorszàg elnöke ès a vàlasztott parlamenti kèpviselők mondjanak le jàrandósàguk/fizetèsük felèrőL!

Tegyék ezt mint Magyarorszàg elöljàrói, a COVID-19 vìrus okozta tàrsadalmi kàrok enyhìtèse ès a vìrus terjedèsènek mérsèklèse èrdekèben! Ezzel a nemes lemondàssal hozzàjàrulhatnànak pl; minden hazànkban èlő szemèly korona-vírus tesztjèhez, megfelelő vèdőeszközök beszerzèséhez, vagy èppen az egészségügyi ès szociàlis területen dolgozók bérkiegèszìtèsèheZ.

Köszönjük hogy àlàìràsàval kifejezi egyetèrtèsèt szolidaritàsàt!

Szàzezer alàìràs meglète, de ha úgy akarjàk 1millió alàìràs utàn a petìciót továbbìtjuk Magyarorszàg Kormányàhoz, illetve a miniszterelnökhöZ!

Az aláírással engedélyezem Katona Róbert, hogy az aláírásomat átadja azoknak, akik ebben a kérdésben hatáskörrel rendelkeznek.