Mentsük meg az erdei sétálóutat!

117752424_3257937174292467_4567716284313710269_n.jpgDél-Pest legnagyobb egybefüggő erdejét mára egyetlenegy olyan út határolja, amin nincs igazi áthaladó autóforgalom. Nem száguldanak rajta őrületes sebességgel sem kamionok, sem autóbuszok, sem autók.

Jelenleg ez az utca majdnem olyan, mint a közvetlenül mellette fekvő szépséges erdő.  Gépjárműforgalom szinte nincs rajta, ellenben sokan sétálnak, bicikliznek rajta, élvezik a zöld és nyugalmas környezetet.

Most azonban a helyi önkormányzat idejét látta, hogy véget vessen ennek az idillnek. Az ott lakók és arrajárók akarata ellenére mindenáron burkolni akar.

Ez nemcsak rengeteg zöldfelület elpusztítását jelenti, de a nyugalomnak is vége lesz. Bár tagadják, de az építési engedélyek lehetővé teszik, hogy a jövőben komoly autóforgalom alakuljon ki rajta. A szilárd burkolat miatt pedig a nyári hőség erősödni fog, és vége lesz a hűs, árnyas, kellemes sétaútnak.

Ne engedjük, hogy ez megtörténjen! Kérlek, támogass minket aláírásoddal, hogy ez ne történhessen meg!

Maradjon meg a 18. kerületi Flór Ferenc utca úgy, ahogyan van, ahogyan mi szeretjük!

Köszönjük!

további infók itt: http://www.ffutca.hu/

https://www.facebook.com/groups/607173299861508    Kapcsolatfelvétel a petíció szerzőjével

Az aláírással engedélyezem https://www.facebook.com/groups/607173299861508, hogy az aláírásomat átadja azoknak, akik ebben a kérdésben hatáskörrel rendelkeznek.