Mentsük meg a Budait! Távozzon Manolovitsné!

 

Mentsük meg a Budait! Távozzon Manolovitsné!

Két évvel ezelőtt, 2015-ben botrányos körülmények közt neveztek ki új igazgatót a XXII. kerületi Budai Nagy Antal Gimnázium élére.

Manolovitsné Erdőközi Orsolyát annak ellenére tették meg iskolaigazgatónak, hogy az előző vezetőtől a tanárok, a szülők és a diákok sem akartak megválni. Sőt, Manolovitsné az akkori köznevelési államtitkár, Czunyiné Bertalan Judit évfolyamtársa volt az egyetemen, és az is kiderült, hogy feltűnően hasonlít a pályázata egy vidéki általános iskola igazgatójáéhoz. Budafokon mégis a nem kívánt igazgatót támogatta a fideszes hatalom. Joggal merül tehát fel, hogy Manolovitsné pusztán kapcsolataival és plagizálással jutott a vezetői székbe.

Az új igazgató nagy hatékonysággal üldözi el az iskola közkedvelt, elismert tanárait, dolgozóit. Kinevezése óta már kilenc tanár távozott az iskolából. Ráadásul tanulókból is évről-évre egyre kevesebb jelentkezik be a Budaiba.

Manolovitsné alkalmatlan igazgatónak. Mára az iskola sorsa került veszélybe. Manolovitsné Erdőközi Orsolyának azonnal távoznia kell a Budai éléről!

Álljunk ki együtt iskoláink függetlenségéért! Álljunk ki együtt a túlcentralizáltság ellen! Tiltakozzunk a gimnázium szétverése ellen! 

Írd alá Te is a petíciót!

Petíció aláírása


VAGY

Az e-mail címe nem fog megjelenni az oldalunkon. Azonban a petíció írója az összes megadott adatot látni fogja.

Egy e-mailt fog kapni egy hivatkozással, amellyel megerősítheti aláírását. Hogy biztosan megkapd üzeneteinket, kérjük add hozzá a info@peticiok.com címet a kapcsolati vagy a biztonságos feladó listádhoz.
Facebook