Love is not tourism

Magyarország március közepén lezárta a határait a személyforgalom előtt. Ugyan júliusban korlátozásokkal, de újraindult a turizmus Európában, viszont sokak élete koránt sem lett könnyebb, akiknek a párjuk külföldön él, és a korona vírus járvány miatt nem tudtak, tudnak találkozni.

Szeretném felhívni a kormány figyelmét, hogy tegye rugalmasabbá, és kapjanak új feltételt azok az emberek, akik csak a párjuk miatt utaznának. Sokunk hosszú távú kapcsolatban él, viszont ez nem jelenti azt, hogy ők családtagok. Ezek az emberek nem turisták akarnak lenni, csak időt szeretnének együtt tölteni, ezért nem is szabadna turistának titulálni őket.

Távol maradni a párodtól nagy hatást gyakorol a mentális egészségre, akár pusztító is lehet az egyedüllét, mivel nem tudod pontosan, hogy mikor és hol tudsz újra együtt lenni a pároddal.

Bátran állítom, hogy bárki hajlandó lenne a szűkséges teszteket megcsináltatni, karanténba vonulni, amíg a teszt eredménye negatív nem lesz, ha ez azt jelenti, hogy láthatja a párját.

Ez a mozgalom sikeresen vette az akadályokat Ausztriában, Csehországban és a Skandináv országokban egyaránt és most Magyarországon a sor.

https://loveisnottourism.org

love1.jpg

Petíció aláírása

Az aláírással engedélyezem Balogh Ákos, hogy az aláírásomat átadja azoknak, akik ebben a kérdésben hatáskörrel rendelkeznek.


VAGY

Egy e-mailt fog kapni egy hivatkozással, amellyel megerősítheti aláírását. Hogy biztosan megkapd üzeneteinket, kérjük add hozzá a info@peticiok.com címet a kapcsolati vagy a biztonságos feladó listádhoz.

Kérjük, vegye figyelembe, hogy nem tudja megerősíteni az aláírását az erre az üzenetre való válaszadással.
Fizetett hirdetés

3000 embernek fogjuk hirdetni ezt a petíciót.

Tudjon meg többet...

Facebook