Love is not tourism

Magyarország március közepén lezárta a határait a személyforgalom előtt. Ugyan júliusban korlátozásokkal, de újraindult a turizmus Európában, viszont sokak élete koránt sem lett könnyebb, akiknek a párjuk külföldön él, és a korona vírus járvány miatt nem tudtak, tudnak találkozni.

Szeretném felhívni a kormány figyelmét, hogy tegye rugalmasabbá, és kapjanak új feltételt azok az emberek, akik csak a párjuk miatt utaznának. Sokunk hosszú távú kapcsolatban él, viszont ez nem jelenti azt, hogy ők családtagok. Ezek az emberek nem turisták akarnak lenni, csak időt szeretnének együtt tölteni, ezért nem is szabadna turistának titulálni őket.

Távol maradni a párodtól nagy hatást gyakorol a mentális egészségre, akár pusztító is lehet az egyedüllét, mivel nem tudod pontosan, hogy mikor és hol tudsz újra együtt lenni a pároddal.

Bátran állítom, hogy bárki hajlandó lenne a szűkséges teszteket megcsináltatni, karanténba vonulni, amíg a teszt eredménye negatív nem lesz, ha ez azt jelenti, hogy láthatja a párját.

Ez a mozgalom sikeresen vette az akadályokat Ausztriában, Csehországban és a Skandináv országokban egyaránt és most Magyarországon a sor.

------------------------------------------------------------------------------

In mid-March, Hungary closed the borders to passenger traffic. Although with restrictions in July, tourism in Europe resumed however, couples who are in a distant relationship could not meet due to the coronavirus epidemic.

I would like to draw the government’s attention to make it more flexible and give new conditions to people who would only travel for their partner. Many of us live in long-term relationships, but that doesn’t mean they’re family members. These people don’t want to be tourists, they just want to spend time together, so they shouldn’t even be called tourists.

Staying away from your partner can have a big impact on your mental health, and loneliness can even be devastating because you don’t know exactly when and where you can be with your partner again.

I'm bravely saying that anyone would willing to do the necessary tests and being in quarantine until the negative test result if that means you can see your partner.

This movement has successfully removed obstacles in Austria, the Czech Republic and the Scandinavian countries, and now it is Hungary's turn.

love1.jpg

Az aláírással felhatalmazom Balogh Ákos petíciókészítőt az ezen az űrlapon közölt információim átadására az ügyben illetékeseknek.

E-mail-címét nem fogjuk interneten közzétenni.