Legyen újra Egyetértés!

A Ferenczvárosi C-közép felhívása!

2014 október első felében 7275 Fradi szurkoló nyilvánította ki a véleményét a kritikus kérdésekben, arra voltunk kíváncsiak, hogy a szurkolótársaink miként vélekednek az Aréna hangulatáról, Tábor hiányáról, felelősségről, vezetők döntéseiről, szekuról stb.

A felmérést eredményeit nyilvánosságra hoztuk, beszámolt róla jó néhány sajtóorgánum, és elküldtük a klubvezetésnek is, akiknek PÁRBESZÉDET javasoltunk!

Annak ellenére, hogy a kérdések alapján a közhangulatban, közvélekedésben egyértelmű EGYETÉRTÉS mutatkozik, mindeddig nem kaptunk választ a megkeresésünkre.

A mai naptól kezdődően 2014. október 28.-ig, a Club közgyűlésének időpontjáig petíciót indítunk!

Mutassuk meg, hogy a szurkolók egyöntetűen és tömegesen PÁRBESZÉDET akarnak a kritikus kérdésekben, mindaddig, amíg nem születik kompromisszumos megállapodás, mindaddig amíg nem lesz EGYETÉRTÉS! 

Követeljük együtt a PÁRBESZÉDET!


Az EGYETÉRTÉS mindenki érdeke, aki szívén viseli a Ferencvárosi Torna Club sorsát, legyen szó szurkolóról, sportolóról, vezetésről vagy szponzorról!

Mindenki számít, ezért kérünk, hogy írjátok alá a petíciónkat, oszátok meg Facebook-on, emailben, kérjétek meg barátaitokat, ismerőseiteket, hogy tegyenek ők is így!Ferenczvárosi C-Közép


Ferenczvárosi C-közép    Kapcsolatfelvétel a petíció szerzőjével