Legyen lift a 2es és 3as metró összes állomásán! A metró MINDENKIÉ!

Sziasztok!

Engem és Édesanyámat is érint, de nem annyira, mint aki teljesen egyedül utazik. Én szinte mindenhol képes vagyok Édesanyámat felvinni a tolókocsijával, legyen az lépcső vagy mozgólépcső, de ez nem megoldás. Nem csak magunkra kell gondolni. S ez mindenkire igaz!

Szegény kerekesszékes emberek, akiknek nincs segítségük néha 1 órát kell várniuk egy alacsonypadlós járműre és 20-30-40 percekkel tovább tart az utazásuk, mert nincs lift a 2es és 3as metró állomásain. Ez felháborító. Ez kivételezés a beteg emberekkel.

Egy nagyon jó cikk: https://444.hu/2017/11/04/meg-az-utvonaltervezon-is-kiikszelik-a-metrot

Én Édesanyámmal egy szinte lehetetlen állapotban, amit még ketten meg tudtunk oldani, de egyedül egy mozgáskorlátozott soha nem fog tudni:

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------

UPDATE: Természetesen a kismamákra is igaz a petíció, akik a gyermeküket akarják A pontból B-be elszállítani babakocsival, illetve a látássérülteknek is kedvezőbb lenne a lift!

Kérlek Titeket gondoljatok bele milyen lenne, ha Nektek kellene a metrót mindig nélkülönöznötök! S nekik még nagyobb szükségük van rá, főleg télen, a hidegben.

Sajnos ez a mondatom, hogy "gondoljatok bele milyen lenne, ha Ti...." nem sok embert érint meg. :( Kevés a jó érzésű ember, s legtöbb ember csak akkor vesz valamit komolyan, ha Ő is érintett... Ettől függetlenül bízom benne, hogy sokan aláírjuk és lesz egy csepp remény abban, hogy ezzel hozzá tudunk járulni ahhoz, hogy beteg embertársaink (vagy épp a babakocsis kismamák) ne nélkülözzék azt, ami nekik is jár.

Köszönöm a figyelmet! :)

Üdvözlettel: Hodovánszki Csaba.

Ui.: Sorolni lehetne hány embernek lenne segítség a lift az eddig felsoroltakon kívül... Idősek, sok vagy nagy csomaggal közlekedő emberek, stb., stb., stb....