Legyen kihelyezett urna a Kanàri-szigeteken a Tiszteletbeli Főkonzulnàl a vàlasztàsi szavazatok leadàsàhoz

Neked is problèma az utazàs, hogy gyakorold a szavazàshoz való jogod? Magyarországi lakcímed van, ezért  többezer kilómétert kell repülnöd, hogy szavazhass? Itteni lakcímed van, de személyesen szeretnél szavazni? Nem szeretnél tobb száz, akár ezer euro feletti költségekbe verődni az utazások miatt többet? Ezért kell megszakítanod a téli szokásos nyaralásod? Egészsegügyi okokbol nem tudsz repülni, utazni? Félsz az utazással járo covid kockázatoktól? Szeretnéd a Kanári-szigetek egyikén a Főkonzul Asszonynál szemèlyesen leadni a szavazatod? Akkor kérlek írd alá a peticiót! Kihelyezett urnát kérunk a Kanari-szigetek Főkonzulatusàra.

Az aláírással felhatalmazom Rebeka Nóra Hadas petíciókészítőt az ezen az űrlapon közölt információim átadására az ügyben illetékeseknek.