Legyen ismét bőrgyógyászati szakrendelés a Fehérgyarmati Kórházban!

• 2019. márciusa óta nincs bőrgyógyászati szakrendelés a Fehérgyarmati Kórházban. Az üggyel kapcsolatban megkerestük a kórházcsoport főigazgatóját is, aki válaszában azt válaszolta, hogy korábban írtak már ki pályázatot az állás betöltésére, azonban senki sem jelentkezett az állásra. A kórházcsoport egy újabb pályázatot készít elő a munkakör betöltésére. Fehérgyarmatra több szakorvos is Nyíregyházáról jár le, ilyen például az idegsebész és a pszichiáter is. Szeretnénk kérni a kórházcsoport vezetőségétől, hogy legalább heti egy alkalommal biztosítsanak a térség 40.000 embere számára bőrgyógyászati szakrendelést, ha azt még Nyíregyházi szakorvossal is kell megoldani.

Az aláírással engedélyezem Gyarmati Hírek, hogy az aláírásomat átadja azoknak, akik ebben a kérdésben hatáskörrel rendelkeznek.