Kutyával a Dunakeszi Duna-parti sétányon

Tisztelt Dunakeszi Polgármesteri Hivatal!

Sajnálattal értesültünk arról, hogy a Dunakeszi Duna-parti sétány Stég bisztó északi felétől a Liget utca-Duna sor találkozásáig tartó szakaszon a kutyával érkezők nem haladhatnak át és nem vehetik igénybe a Mi a Kavics és Wavebox büféket. Ez által a kutyával ékezők ezen szakaszon kiszorulnak a Duna sorral párhuzamos bicikli útra, ami többek között veszélyes. Ez nem elfogadható!

Javaslat: A fent említett Duna-parti sétány szakaszát, illetve a Mi a Kavics és a Wavebox büféket pórázon vezetett kutyával érkezők igénybe vehessék.

Az aláírással felhatalmazom Dvorniczky Lilla petíciókészítőt az ezen az űrlapon közölt információim átadására az ügyben illetékeseknek.