Kutyafuttatót Tiszaújvárosba.

Petíciónk lényege,hogy bár van kutyafuttató Tiszaújvárosban,az apró karbantartási munkálatokra szorul.A megközelitési útvonal esős időben helyenként sártenger.A körbeszegélyező drótkerítést módosítani kellene,mivel az alsóbb részeken a kisebb testű kutyák kiszökhetnek.A futtatóra vonatkozó házirend hiányzik a területről.Továbbá szeretnénk másik kutyák futtatására alkalmas területet,mivel a város másik végében(Termálfürdő és környezete)erre nincs lehetőség.Sajnos vannak olyan helyzetek mikor a kutya(idős,sérült,fajtajelleg)nem alkalmas ekkora táv megtételére,vagy a gazda helyzetéből(szintén idős,beteg)adódóan igény lenne rá.Kérnénk a támogatást ezen problámánk és az ehhez kapcsolódó megoldások kivizsgálásához.Továbbá várjuk mindenki ehhez kapcsolódó ötleteit is!

Igazi kutyafuttatót Tiszaújvárosban!    Kapcsolatfelvétel a petíció szerzőjével

Az e-mail címe nem fog megjelenni az oldalunkon. Azonban a petíció írója az összes megadott adatot látni fogja.

Egy e-mailt fog kapni egy hivatkozással, amellyel megerősítheti aláírását. Kérjük, ellenőrizze bejövő leveleit (és a spam mappát).