Kutyabarát strandot Siófokra

Minden turizmusból élő településnek fontos, hogy a vendégek elvárásait tartsa szem előtt. Siófoknak, mint a déli part legnagyobb partszakaszával rendelkező városnak is szüksége van erre. Vendégeink igénylik, hogy kedvenceikkel tölthessék el a pihenésre szánt időt. Ezt ott teszik, ahol erre lehetőséget kapnak. Egyre több a kutyabarát szállás, legyen hozzá egy kutyabarát fürdőhely is!

Az alábbi linken lehet csatlakozni az FB csoportunkhoz: https://www.facebook.com/groups/kutyabaratstrandsiofokkutyabarát_logo_feliratos_kicsi_vectorized.png

kutyabarát_logo_v3_vectorized.png

Az aláírással engedélyezem Gábor Havasi, hogy az aláírásomat átadja azoknak, akik ebben a kérdésben hatáskörrel rendelkeznek.