Közbiztonság javítása

Tisztelt Diósdi Lakosok!

Az elmúlt pár napban tucatjával fordultak elő bűncselekmények Diósdon.
Lényegében a település egészét érinti.
Történt lakás betörés, gépkocsifeltörés, lopás, kiskorú fenyegetése, zaklatás.
Ezen cselekmények súlyosan rontják a lakosság biztonság érzetét, életminőségét.

Bűncselekmények és atrocitások esetén a Diósdi Rendőrkapitányság elérhetetlen, mivel évek óta minimális létszámon működnek és jobb esetben csak a 112 tud segítséget adni vagy az Érdi rendőrség, ami sok esetben értékes perceket jelent, de ha nincs éppen folyamatban a bűncselekmény vagy eset akkor nem is jár segítség.

A közterület felügyelet létszáma két fő de ők csak hivatali munkarendben vannak.
A polgárőrség lehetősége véges, ők vannak esténként és hétvégén.

Jelen petíciónk célja, melyet az arra illetékes kormányhivatalok részére kívánunk eljuttatni, hogy hatékony változás történjen Diósd Város rendjében és biztonságában
22Te és további 21 ember

1 hozzászólás

Az aláírással felhatalmazom Szabó Ildikó petíciókészítőt az ezen az űrlapon közölt információim átadására az ügyben illetékeseknek.