Követeljük, hogy Bartus László távozzon az Amerikai Népszavából!

Követeljük, hogy Bartus László mondjon le az Amerikai Népszava vezetéséről! Bartus László gyanús, mindeddig tisztázatlan körülmények közt tette rá kezét az amerikai magyarság legpatinásabb lapjára! Bartus László a megszerzett lapot széjjelverte, a stábot szélnek eresztette, az újságot megszüntette, a maradékot egy személyes gyűlölettől vezérelt, szélsőséges, kirekesztő gyűlöletbloggá degradálta!

Bartus László számoljon el:

  • miből és hogyan szerzehette meg az amerikai magyarság legfontosabb újságját?
  • milyen szerepet játszottak offshore cégek a lap megszerzésében?
  • mi történt a lap felbecsülehetetlen értékű archívumával, ami jelenleg nem elérhető?
  • mi történt az általa begyűjtött és kezelt adományokkal, melyeket a Kohányi Társaság nevében gyűjtött be - és amelyekről soha nem tett közzé beszámolót?

Bartus László bocsánatkéréssel tartozik, mert 120-nál is több év hagyományait, valódi újságírók generációinak teljesítményét gyalázta meg azzal, hogy gyűlöletbeszédtől fröcsögő, alpári hangnemet honosított meg a lapnál.

Bartus Lászlótól az amerikai magyarság, és a külhonba szakadt magyarokért felelősséget érző otthoni magyarok is közös erővel azt követelik: távozzon most az Amerikai Népszava éléről!

Bartus László adja vissza a lapot, kapcsolódó internetes felületeket, közösségi média oldalakat az amerikai magyarság valódi képviselőinek a kezébe!

Ceterum censeo: Bartusnak mennie kell!

Petíció aláírása

Aláírásommal elfogadom, hogy Amerikai magyarok láthatja az általam ezen az űrlapon megadott összes információt.


Hozzájárulok ahhoz, hogy az ezen űrlapon megadott adatokat a következő célokból feldolgozzák:
Fizetett hirdetés

3000 embernek fogjuk hirdetni ezt a petíciót.

Tudjon meg többet...