Követeljük a kilakoltatások megszüntetését!!!

Tisztelt Magyarországon élő,adózó,dolgozó,nem dolgozó és nyugdíjas Honfitarsaim!

 

Ez a petíció arra szolgál,arra hívja fel a figyelmet,hogy Magyarországon nagy baj van!Nagyon nagy baj!

Mint azt a cím is tükrözi,MEG KELL ÁLLÍTANI A KILAKOLTATÁSOKAT!

Rengeteg érv szól a devizahitel szerződések ellen.Most nem részletezem,de neten is fenn van!

Az ingatlanokat JÓVAL piaci ár alatt viszik a végrehajtók,azt,azokat az ingatlnanokat ahol családok éltek,szülők,nagyszülők,gyerekek...Egy élet munkáját csak úgy el lehet venni,miközben a Vajdaságban meg VISSZA NEM TÉRÍTENDŐ házvásarlási támogatásokat osztogat a Magyar Állam a MI ADÓNKBÓL?!

Jogunk van a saját házunkban élni!!!Jogaink vannak!!!

A petíció aláírása nagyon fontos,hogy minél többen vegyenek benne részt,támogassák a kilakoltatások megszüntezését!A jelenlegi kormány(Orbán Viktor),így fogalmazott:"Senkit nem hagyunk az út szélén!"Akkor hol ez az ígéret?Miért engedi ezt az állam???Ha Magyarország jobban teljesít,miért lesznek szétrombolt családok az utcán?Miért kell a több száz,vagy ezer öngyilkosság?Miért kell 5-6-szoros végrehajtási összeget követelni,mint amit az adós a szerződésben aláirt?Miért ???

Kérjük A Magyar Államot,sürgősen szavazza meg a nép akaratát,mert a nép akarata az első és legfontosabb érdek!

 

Köszönettel és tisztelettel:

Magyarországi Magyarok

Petíció aláírása

Az aláírással engedélyezem Magyarországi Magyarok, hogy az aláírásomat átadja azoknak, akik ebben a kérdésben hatáskörrel rendelkeznek.


VAGY

Egy e-mailt fog kapni egy hivatkozással, amellyel megerősítheti aláírását. Hogy biztosan megkapd üzeneteinket, kérjük add hozzá a info@peticiok.com címet a kapcsolati vagy a biztonságos feladó listádhoz.

Fizetett hirdetés

3000 embernek fogjuk hirdetni ezt a petíciót.

Facebook