Követeljük a fideszes bűnözők teljes körű elszámoltatását és büntetőjogi felelősségre vonását!

A jelen petíció aláírói követelik, hogy történjen meg végre a FIDESZ-KDNP politikus-bűnözőinek határozott és teljes körű elszámoltatása, illetve minden szükséges esetben a büntetőjogi felelősségre vonásuk is! Követeljük, hogy Magyarország haladéktalanul csatlakozzon az Európai Ügyészséghez! Követeljük, hogy Polt Péter és minden fideszhez köthető ügyész kerüljön leváltásra és szakmai szempontok, illetve a tisztesség jogelvei szerint kerüljön sor végre az új ügyészek kinevezésére! Követeljük, hogy haladéktalanul induljanak meg a szükséges nyomozások az Európai Ügyészség részéről is a fideszes visszaélések, korrupciós bűncselekmények felderítése és a bűnösök jogi felelősségre vonása érdekében! Követeljük, hogy ezen vizsgálatok terjedjenek ki a strómanokra és hozzátartozókra is! Elég volt a fideszes lenyúlásokból, elég volt a lopásból, sikkasztásból, vesztegetésből, pénzmosásból és más súlyos, korrupciós ügyekből! Végezetül követeljük, hogy az olyan kiemelten súlyos ügyekben, mint a 36 ezernél is több, idős beteg elküldése a magyar kórházakból, a Hágai Nemzetközi Törvényszék járjon el és mondjon szigorú ítéletet az Orbán-Kásler duó, valamint fideszes bűntársaik felett!ORDOG_UGYVEDJE_SITT_VESZ_VEG.jpg


dr. Dániel Péter ügyvéd és nemzetközi jogász    Kapcsolatfelvétel a petíció szerzőjével

Petíció aláírása

Az aláírással felhatalmazom dr. Dániel Péter ügyvéd és nemzetközi jogász petíciókészítőt az ezen az űrlapon közölt információim átadására az ügyben illetékeseknek.


VAGY

Egy e-mailt fog kapni egy hivatkozással, amellyel megerősítheti aláírását. Hogy biztosan megkapd üzeneteinket, kérjük add hozzá a info@peticiok.com címet a kapcsolati vagy a biztonságos feladó listádhoz.

Kérjük, vegye figyelembe, hogy nem tudja megerősíteni az aláírását az erre az üzenetre való válaszadással.
Fizetett hirdetés

3000 embernek fogjuk hirdetni ezt a petíciót.

Tudjon meg többet...