KÖVETELEM!

Írd alá és oszd meg ,ha egyet értesz!

Magyar állampolgárként felszólítom a Legfőbb Ügyészt, az Országos Rendőr-főkapitányság vezetőjét, és mindenkit, akinek kötelessége biztosítani az állampolgárok jogainak védelmét! Követelem,hogy a hatóságok azonnal, és kellő szigorral kezdjék meg a nyomozást, a bűncselekmény felderítését a Konyáron történt rasszista indíttatású csoportosan elkövetett garázdaság ügyében! Követelem, hogy a Legfőbb Ügyész indítson Alkotmányossági Vizsgálatot a Jobbik Magyarországért Párt és Mozgalom, valamint a hozzájuk csatlakozott félkatonai szervezetek és minden olyan egyesület,tömörülés ellen, akik fennhangon hirdetik a rasszizmust, az antiszemitizmust! Ha a hatóságok és a törvény alkalmazói ezt az embertelen cselekedet is félvállról veszik, akkor az ISTEN sem mossa le önökről azt, hogy segítik, támogatják az újfasizmust! Ez nem szurkolói megmozdulás, hanem igenis fasiszta megfélemlítő akció volt 6-8 éves gyermekek ellen. Ha egy iskolát így megtámadhatnak büntetlenül, akkor ez azt jelenti, hogy a jelenlegi hatalom, a FIDESZ kormány áll az események mögött. Nem tesznek meg mindent a közrend, a közbiztonság, a kisebbségek – de főleg most már – gyermekeink védelmében!

ELÉG VOLT!