Kiállunk a pécsi takarító mellett, azonnal helyezzék vissza állásába!

Felháborító, hogy amikor valaki felvállalja, hogy tesz valamit a közösség érdekében azon sokak helyett akiknek dolga lenne és az eszközei is adottak hozzá, de mégsem csinálnak semmit, nos akkor pont őt, aki jó szándékkal beavatkozik, őt lehetetlenítik el, ez esetben kirugják az állásából.

 

Különösen igaz ez, amikor fiatalokról van szó, akik sokszor szólni sem mernek az őket ért bántalmazásról a szüleiknek és teljesen tehetetlenek az ilyen agresszív társaikkal szemben

 

Követeljük, hogy a nevelési központnál rendszeresen kötekedő, másokat rettegésben tartó és verekedő fiatalt földre teprő takarítót azonnal vegyék vissza az állásába.

 

Az ügy hátteréről bővebben itt tájékozódhat:

https://pecsaktual.hu/balhe/sokan-rettegnek-utcara-menni-kertvarosban-forrnak-az-indulatok/?fbclid=IwAR3jZDOwGz0aRR1eQGF3VcyUgfQI7dFqxqzkVzTfp5W9222vpeAZLGoDAI8

Petíció aláírása

Az aláírással engedélyezem Lipcsik Gábor, hogy az aláírásomat átadja azoknak, akik ebben a kérdésben hatáskörrel rendelkeznek.


VAGY

Egy e-mailt fog kapni egy hivatkozással, amellyel megerősítheti aláírását. Hogy biztosan megkapd üzeneteinket, kérjük add hozzá a info@peticiok.com címet a kapcsolati vagy a biztonságos feladó listádhoz.

Kérjük, vegye figyelembe, hogy nem tudja megerősíteni az aláírását az erre az üzenetre való válaszadással.
Fizetett hirdetés

3000 embernek fogjuk hirdetni ezt a petíciót.

Tudjon meg többet...