Kiállás a Budapest XXIII. Kerületi Grassalkovich Antal Általános Iskola igazgatója, Kreisz Erzsébet mellett

Tisztelt Szülők! Pedagógusok! Minden Érintett!

A Budapest XXIII. Kerületi Grassalkovich Antal Általános Iskola Anton Grassalkovich Grundschule (1239 Budapest, Hősök tere 18-20.)  szülői közössége, ennek a petíciónak a benyújtásával kezdeményezi, hogy a jelenlegi igazgató, Kreisz Erzsébet igazgatói pályázatának visszautasítását vonják vissza, és a következő öt évre Őt nevezzék ki intézményvezetőnek. A petíciót Dr. Kásler Miklós emberi erőforrások miniszterének nyújtjuk be.
Támogassák a petícióban megfogalmazottakat!
Ezzel Önök is hozzájárulhatnak a kezdeményezés sikeréhez.

KÉRJÜK, NE FELEJTSÉK EL MEGERŐSÍTENI AZ EMAILJÜKRE ÉRKEZŐ LINKEN KERESZTÜL AZ ALÁÍRÁSUKAT! (ESETENKÉNT A SPAM MAPPÁBA KERÜLHET AZ ÜZENET)

Megtisztelő segítségüket, támogatásukat köszönjük!

Grassi szülői közössége    Kapcsolatfelvétel a petíció szerzőjével

Az aláírással felhatalmazom Grassi szülői közössége petíciókészítőt az ezen az űrlapon közölt információim átadására az ügyben illetékeseknek.