Ki NEM szavazott a Fideszre?

2018. Április 8, újra kétharmaddal hozták ki nyertesként a Fideszt a választáson. Az előzetes felmérések, remények, elképzelések ellenére narancssárgába borult a nemzet térképe. Számos kétely és aggodalom merült fel azonban a szavazási procedúra kapcsán és sokan nem tartják jogszerűnek és igazságosnak az eredmények kalkulálását. A jelenlegi petíció nem azt a célt szolgálja, hogy felderítse ki-kire szavazott, csupán arra tesz kísérletet, hogy -amennyire célcsoportját elérheti - összeszámlálja a NEM Fidesz szavazók táborát. Ha teljes képet ugyan nem tud tükrözni, mégis megpróbál az egységesnek tűnő, de kétségeket tápláló vàlasztàsi eredménnyel párhuzamosan egy valós, aláiràsokkal ellátott és releváns szeletét a tényeknek felmutatni. Támogasd a szólásszabadságot aláíràsoddal! Köszönjük.

Petíció aláírása

Az aláírással engedélyezem Tiszta szívvel, hogy az aláírásomat átadja azoknak, akik ebben a kérdésben hatáskörrel rendelkeznek.


VAGY

Egy e-mailt fog kapni egy hivatkozással, amellyel megerősítheti aláírását. Hogy biztosan megkapd üzeneteinket, kérjük add hozzá a info@peticiok.com címet a kapcsolati vagy a biztonságos feladó listádhoz.

Fizetett hirdetés

3000 embernek fogjuk hirdetni ezt a petíciót.

Facebook