Kérjük Jackie Chant, hogy üsse meg Balog Zoltánt!

A Kínai Filmfesztiválra hazánkba érkező világhírű filmszínészt, Jackie Chant megpróbálta megütni az Emberi Erőforrások Minisztériuma minisztere Balog Zoltán egy hivatalos sajtóeseményen. Jackie Chan, mint igazi sportember és színészóriás, nem hagyta magát beugratni a küzdelembe, és csak imitálta a verekedést.

Balogkarate.jpg

Azonban Mi, a Jackie Chan Igazságos Ökle Egyház tagjai azt szeretnénk, ha a Mester megütné Balog Zoltánt. Egyrészt mert megérdemli, másrészt, mert Jackie szemüvegben volt, és így támadt rá a miniszter, akinek egyébként olyan feje van, mint aki, miután átlökött egy nőt egy vak komondoron, Fekete Györggyel egymás tokájáról élvezettel nyalogatná le a Csíki sör habját, miközben az "A csitári hegyek alatt"-ot énekli és kíséri magát végbélfurulyán.

Kérjük, Ön is támogassa kezdeményezésünket, hogy ha Jackie Chan ismét Magyarországra látogat, üsse meg Balog Zoltánt!

Köszönettel: Jackie Chan Igazságos Ökle Egyház