Kérjük, hogy a kormány tegye lehetővé a vendégházak nyitva tartását az egy háztartásban élő vendégek számára

Beadványunkban arra szeretnénk kérni a kormányt, hogy a 2020. november 11-én hozott és december 7-én meghosszabbított a Covid járvánnyal kapcsolatos intézkedéseit a vendégházak nyitva tartásának tekintetben vizsgálja felül. Engedélyezze a vendégházak nyitva tartását abban az esetben, ha egyértelműen bebizonyítható, hogy a szálláshelyen kizárólag csak az egy háztartásban élő vendégek tartózkodnak. Ez egy biztonságos mód lehetne arra, hogy a családok is ki tudjanak kicsit kapcsolódni, enyhüljön a bezártság miatti esetleges feszültség, egyúttal az idegenforgalom által elszenvedett veszteségek is csökkenhetnének az állam anyagi hozzájárulása nélkül.

MaHuaf-i108-Winter-snow-house-Landscape-canvas-painting-paint-by-number-hand-painted-wall-decorative-pictures.jpg_q50_.jpg

Az aláírással engedélyezem Pálfalvai István, hogy az aláírásomat átadja azoknak, akik ebben a kérdésben hatáskörrel rendelkeznek.