Kérjük a XIX. kerületi József Attila utca forgalmának korlátozását, forgalom terelését!

A József Attila utca autóforgalma jelentősen megnövekedett az utóbbi pár évben. Sokan kerülik a párhuzamos főutak lámpás kereszteződéseit, nagy sebességgel és hangosan, lassítás nélkül, esetleg dudálva hajtanak át a jobbkezes utcákon. Iskolaidőben életveszélyes gyalogosként átkelni az úttesten és gyakran alakul ki dugó a Kisfaludytól a Petőfi utcáig vagy tovább. Ez egy lakóövezet, a József Attila utca pedig nem főút. Szeretnénk, ha a Határ úthoz közeli szakaszhoz hasonlóan itt is terelnék a forgalmat, hogy lehetőleg ne a Petőfire letérve kanyarodjanak a Kisfaludyra, kikerülve ezzel az Ady-Kisfaludy kereszteződésénél található forgalomirányító lámpát. Szeretnénk újra csendet és tiszta, kipufogógáz mentes levegőt a környéken! 


Serfőző-Csákvári Csilla    Kapcsolatfelvétel a petíció szerzőjével

Petíció aláírása

Az aláírással engedélyezem Serfőző-Csákvári Csilla, hogy az aláírásomat átadja azoknak, akik ebben a kérdésben hatáskörrel rendelkeznek.


VAGY

Egy e-mailt fog kapni egy hivatkozással, amellyel megerősítheti aláírását. Hogy biztosan megkapd üzeneteinket, kérjük add hozzá a info@peticiok.com címet a kapcsolati vagy a biztonságos feladó listádhoz.

Kérjük, vegye figyelembe, hogy nem tudja megerősíteni az aláírását az erre az üzenetre való válaszadással.
Fizetett hirdetés

3000 embernek fogjuk hirdetni ezt a petíciót.

Tudjon meg többet...

Facebook