Kérjük a XIX. kerületi József Attila utca forgalmának korlátozását, forgalom terelését!

A József Attila utca autóforgalma jelentősen megnövekedett az utóbbi pár évben. Sokan kerülik a párhuzamos főutak lámpás kereszteződéseit, nagy sebességgel és hangosan, lassítás nélkül, esetleg dudálva hajtanak át a jobbkezes utcákon. Iskolaidőben életveszélyes gyalogosként átkelni az úttesten és gyakran alakul ki dugó a Kisfaludytól a Petőfi utcáig vagy tovább. Ez egy lakóövezet, a József Attila utca pedig nem főút. Szeretnénk, ha a Határ úthoz közeli szakaszhoz hasonlóan itt is terelnék a forgalmat, hogy lehetőleg ne a Petőfire letérve kanyarodjanak a Kisfaludyra, kikerülve ezzel az Ady-Kisfaludy kereszteződésénél található forgalomirányító lámpát. Szeretnénk újra csendet és tiszta, kipufogógáz mentes levegőt a környéken!

Serfőző-Csákvári Csilla    Kapcsolatfelvétel a petíció szerzőjével

Az aláírással engedélyezem Serfőző-Csákvári Csilla, hogy az aláírásomat átadja azoknak, akik ebben a kérdésben hatáskörrel rendelkeznek.