Kérjük a pesti alsó rakpartot az autós forgalom számára biztosítani.

Budapest észak-dél közötti forgalmát a pesti oldalon 4 nagyobb körút látja el. (Rakpart, Kiskörút, Nagykörút, Hungária körút)

Már a Nagykörút szűkítése is elég nagy fennakadást okoz, a Kiskörúton is a BKK sávok akadályozzák a civil autósok közlekedését, a Hungária körútra a tehergépkocsi forgalmat terelték. Ebben a helyzetben a pesti alsó rakpart lezárása teljesen ellehetetleníti a közlekedést. Amíg nem sikerül megfelelő számú P+R parkolót építeni, ahol parkolhatnak a város külső részéről, és az agglomerációból érkezők, (ezzel alternatívát teremtve a gépkocsival közlekedésnek)

KÉRJÜK FŐPOLGÁRMESTER URAT A RAKPART GÉPKOCSI FORGALMÁT NE KORLÁTOZZA!

Az aláírással felhatalmazom Palotás Gábor petíciókészítőt az ezen az űrlapon közölt információim átadására az ügyben illetékeseknek.