Kérjük a KMDSZ-t, hogy a diáknapokból befolyt összeggel teljesen számoljon el!

Kedves Kolozsváron élő, Kolozsvárra járó, de Kolozsváron diáknapozó társam. Évről évre a KMDSZ egyre több pénzt kér el a diáknapokra, de látványos fejlődés nincs. Amikor én kezdtem el diáknapozni, akkor 15 Ron/fő volt és csak 30-32 csapat, amiből akkor már tudtak Intim torna illegál és hasonló kaliberű előadókat meghívni. Most (2018) 80 Ron-ért ez a minőség romlott,- Tőtöttcigi? Halott pénz (megint)? - és ha utána néztek, akkor csak a résztvevőktől befolyt (80*59-csapat-*33-átlag csapatlétszám) 155.760 Ron-ból komolyabb meghívottja is lehetne az egésznek, illetve minőségibb az egész diáknapok lebonyolítása. Ebbe még nem számoltam bele azt a bért, amit a kint áruló egységek fizetnek, illetve a rengeteg szponzort sem. Mert például a sodort cigi és társa 135.000 FT-ért jönnek utiköltséggel együtt, ami durván számolva is 500 euró lenne. Nick Havsen meg egy Bulgás fellépés áráért max ha eljönne...Valami nem tiszta, és tudom, hogy 5 napos rendezvény, viszont ha már lassan negyed havi fizetés elmegy a diáknapokra (mert ugye csapatpénz is kell + pólók stb), akkor egy ennyit megérdemlünk, hogy elszámoltok azzal az összeggel.

Ezért kérem a kedves KMDSZ-t, hogy legyen szives elszámolni azzal, hogy mire költi ezt a 36000 Eurót, mert egy volt tagtól ahogy hallottam : "Nem hiába rendezzük meg minden évben, megéri nekünk is. Nagyon!"

Kérlek téged, írd alá ha egyetértesz azzal, hogy  ne a mi pénzünkből menjenek nyaralni egyes emberek, és az éves költségvetése a KMDSZ-nek feleljen meg a valóságnak.

És ne értsétek félre, nem a KMDSZ-t mint szervezetet lejárató petícióról van szó. Maga a kezdeményezés és a munkásságuk szép, és követendő példa. Viszont tudomásomra jutott, hogy egyes emberek ebből szeretnek éldegélni, kirándulgatni, amit nem tartok korrekt dolognak. Hátha maga a szervezet is utána néz ennek, és kiderül ki/kik szeretnének menni Hawaii-ra nyaralni a diákok pénzén :D

Petíció aláírása

Az aláírással felhatalmazom ElégALopásbóL! petíciókészítőt az ezen az űrlapon közölt információim átadására az ügyben illetékeseknek.


VAGY

Egy e-mailt fog kapni egy hivatkozással, amellyel megerősítheti aláírását. Hogy biztosan megkapd üzeneteinket, kérjük add hozzá a info@peticiok.com címet a kapcsolati vagy a biztonságos feladó listádhoz.

Kérjük, vegye figyelembe, hogy nem tudja megerősíteni az aláírását az erre az üzenetre való válaszadással.
Fizetett hirdetés

3000 embernek fogjuk hirdetni ezt a petíciót.

Tudjon meg többet...