Juhász Péternek távoznia kell a közéletből! – Mi elutasítjuk az erőszakot!

Sok más magyar nővel együtt mi magunk is megdöbbentünk azon, hogy az egyik baloldali párt első emberéről, az Együtt elnökéről kiderült, hogy lelkileg és fizikailag terrorizálta családját, bántalmazta feleségét, és a gyermekei előtt drogozott. Belegondolni is szörnyű, hogy mit élhettek át azok a gyerekek.

Az pedig egyenesen felháborító, hogy annak ellenére, hogy mindez kiderült, Juhász Péter nem vonult vissza a közéletből, sőt úgy tesz mintha a családi erőszak a lehető legmegszokottabb dolog lenne.

Sőt, Juhász Péter indul a parlamenti választásosokon és pártja első számú listavezetője! Az, hogy mindez megtörténhet, azt jelenti, hogy az Együtt is áldását adja arra, hogy a nőket lehet következmények nélkül bántalmazni és a gyerekeket lehet terrorizálni. ·        

A legtöbb magyar nővel és anyával együtt azt gondoljuk, hogy emellett nem lehet elmenni szó nélkül, ezt nem szabad hagyni.

Mi, a Mindennapok Női Szemmel Egyesület nevében elutasítunk bárminemű erőszakos megnyilvánulást, és véleményünk szerint, aki ilyet elkövet, annak nincs helye a közéletben!89ö583ö583öö85ö3.jpg

Kérjük, hogy csatlakozzon mindenki, aki azt gondolja, hogy ezt nem lehet szó nélkül eltűrni, és Juhász Péternek távoznia kell a közéletből.


Mindennapok Női Szemmel Egyesület    Kapcsolatfelvétel a petíció szerzőjével