Kötelező jelenléti vizsga elutasítása, online vizsga lehetőségének biztosítása a kialakult járványhelyzet miatt

Kedves Hallgatók! 

A járványügyi helyzetre hivatkozva szeretnénk elérni, hogy a félév végén történő vizsgák NE KÖTELEZŐEN JELENLÉTI FORMÁBAN valósulhassanak meg, hanem a Tanszék biztosítson lehetőséget a vizsga online elvégzésére. 

Az érveink a következők: 

  • a COVID19 jelenleg Magyarországon az eddigi legnagyobb megbetegedést és halálozást okozza, így a jelenléti vizsgával veszélyeztetnénk saját és környezetünk egészségét egyaránt. 
  • Mivel a vizsgázás formája ugyanolyan lenne (Moodle, Coospace) mint otthoni, online formában, így nem indokolt az egészségünket veszélyeztető jelenléti vizsgázás
  • Másfél éve jól müködő online vizsgázási rendszerünk alakult ki, így indokoltalan átváltani ebben a fokozott vírushelyzetben a személyes vizsgára 

Kérünk Titeket, ha egyetértetek a petíciónkkal írjátok alá minél többen! 

Köszönjük szépen!


BGE nemzetközi tanulmányok szak 2019 - 2022    Kapcsolatfelvétel a petíció szerzőjével

Petíció aláírása

Az aláírással felhatalmazom BGE nemzetközi tanulmányok szak 2019 - 2022 petíciókészítőt az ezen az űrlapon közölt információim átadására az ügyben illetékeseknek.


VAGY

Egy e-mailt fog kapni egy hivatkozással, amellyel megerősítheti aláírását. Hogy biztosan megkapd üzeneteinket, kérjük add hozzá a info@peticiok.com címet a kapcsolati vagy a biztonságos feladó listádhoz.

Kérjük, vegye figyelembe, hogy nem tudja megerősíteni az aláírását az erre az üzenetre való válaszadással.
Fizetett hirdetés

3000 embernek fogjuk hirdetni ezt a petíciót.

Tudjon meg többet...