Jelenléti oktatást az érettségiző osztályoknak!

Itt állunk az érettségi előtt pár hónappal. Az érettségi a jövőnk egy nagyon fontos támpontja. Ezen múlik, hogy felvesznek e minket álmaink egyetemére, hogy azt tanulhassuk amit igazán szeretnénk. Úgy gondolom minden érettségiző osztály érzi, hogy csökkennek az esélyeink minden egyes nappal, amit a tantermen kívüli digitális oktatásban töltünk. A digitális oktatásban nem tudunk kellően figyelni és tanulni. Tanáraink nem tudják úgy átadni és megértetni velünk a tananyagot, ahogy arra szükségünk lenne. Jelentősen megnehezíti az online oktatás az érettségire való felkészülést, ezért szeretnénk ha legalább az érettségiző osztályok részt vehetnének újra a jelenléti oktatásban.

Szeretnénk mindenkit megkérni, akihez eljutott ez a petíció, hogy írja alá és segítse a jövőnket.

Köszönettel: Az érettségiző osztályok

Az aláírással engedélyezem Pap Vanessza, hogy az aláírásomat átadja azoknak, akik ebben a kérdésben hatáskörrel rendelkeznek.