Jávor Benedek nőket megalázó kijelentése vállalhatatlan. Távozzon a közéletből!

Karácsony Gergely váltsa le a vállalhatatlan Jávor Benedeket!

A Karácsony Gergely által kinevezett Jávor Benedek ahelyett, hogy a budapestieket képviselné Brüsszelben, sokgyermekes családanyákat sérteget a Facebookon.

Jávor Benedek minősíthetetlen és ocsmány módon, személyében próbálta megalázni Novák Katalint, amikor ő Olaszországban hivatalos ügyben járt el. Nyilvános megjegyzéséből kitűnik, hogy Jávor Benedek nem tiszteli a nőket és a családanyákat, hivatalát nem a budapesti emberek képviseletére, hanem gyűlölködő kampányra használja.

Ez elfogadhatatlan!

Petíciónkkal arra szólítjuk fel Karácsony Gergelyt, hogy vonja vissza Jávor Benedek megbízatását!

Írd alá te is!

petíció2.png

Mindennapok Női Szemmel Egyesület    Kapcsolatfelvétel a petíció szerzőjével

Az aláírással engedélyezem Mindennapok Női Szemmel Egyesület, hogy az aláírásomat átadja azoknak, akik ebben a kérdésben hatáskörrel rendelkeznek.