Járható utat Szendrő és Galvács közé!!

Arra szeretnék kérni mindenkit aki elolvassa ezt, hogy írja alá! Hátha csinálnak már valamit ezzel a szörnyű úttal. Egy 4km-es szakaszról lenne szó, és nem képesek megcsinálni normálisan. Állandóan csak betömik a kátyúkat, azt is csak úgy, hogy dobnak bele egy lapáttal aszfaltot, ráütnek egyet és mennek tovább. Elmegy egy-két autó, kamion és ugyan úgy ott van a kátyú! Ezen a 4km-es szakaszon több száz kátyú van. Egyébként egy nagyon szép kis településre vezet ez az út, de amiért ilyen rossz állapotban van, ezért nincs idegen forgalom. A település folyamatos fejlődésen megy keresztül, látnivalókban bővelkedik, de sajnos az ide vezető út sokakat ellborzaszt, emiatt csak egyszer jönnek el, mert sajnálják az autóikat tönkre tenni. Sajnos az itt élőknek nincs választási lehetőségük, Ők napi szinten közlekednek rajta, és ezért sűrűn látogatják az autószervízeket. A képen szereplő kátyútól van rosszabb is, ami nagyobb és mélyebb is.
Köszönöm, hogy ezt elolvastad!
20180222_124355.jpg

Petíció aláírása

Az aláírással engedélyezem Galvács Lakossai, hogy az aláírásomat átadja azoknak, akik ebben a kérdésben hatáskörrel rendelkeznek.


VAGY

Egy e-mailt fog kapni egy hivatkozással, amellyel megerősítheti aláírását. Hogy biztosan megkapd üzeneteinket, kérjük add hozzá a info@peticiok.com címet a kapcsolati vagy a biztonságos feladó listádhoz.

Fizetett hirdetés

3000 embernek fogjuk hirdetni ezt a petíciót.

Facebook