Ismét 'Talpra magyar, hí a haza! Itt az idő, most vagy soha! Rabok legyünk vagy szabadok? Ez a kérdés, válasszatok'

Magyarok vagyunk Magyarországon élünk, ön mit gondol? Hagyjuk, hogy elvegyék és megszállják hazánkat? Ha ön egyetért azzal, hogy a magyarokat és a külhoni bajba jutott magyar lakta településeket kell segíteni, kérjük írja alá. 

  • A megerősítő e-mailt NE!!!, felejtsd el jóváhagyni! Különben sajnos érvénytelen.

Hogy mit is szeretnénk: 

1. Követeljük az összes jogtalan végreajtás alatt lévő ügyek törlését és azonnali felfüggesztését, és a kilakoltatásokat haladéktalanul fejezzék be. Valamint legyen átlátható a végrehajtók tevékenysége!

2. Követeljük a családi pótlék összegének a 150%-al való azonnali megemelését!

3. Követeljük a Nemzeti közmű szolgáltatóknál az ügyfél minősítési rendszer bevezetését, és a rezsi díjak további mérséklését!

4. Követeljük, a kényszerítés eltörlését a saját egészségi állapotunk megóvása érdekében. A lakosság saját maga dönthessen arról, hogy kéri-e a vírus elleni vakcinákat vagy sem. Ehhez a döntési joghoz az egészségügyi dolgozóknak is joguk van!

5. Követeljük a munkanelküli ellátás és a havi pénzbeni támogatás vissza állitását valamint a munkanélküliek mentorállását, hogy mihamarabb munkát találjanak!

6. Követelünk a saját magunk védelme érdekében egy országos rendőrségi razziát, mivel Magyarország útjain megjelentek a több milliót érő autók és külföldi tulajdonosaik, akik nem menekült státuszba léptek be országunkba!

7. Követeljük a végrehajtó maffia teljes felszámolását! Mi vagyunk az egyetlen olyan szervezet, amely átláthatóvá és ellenőrizhetővé tenné a végrehajtást. Jelenleg nincs más megoldás csak a profitéhes végrehajtó maffia és a korrupció felszámolása!

8. Követeljük a minimálbér legalább megélhetési összegre való azonnali megemelését nettó értékben. És a minimálbér adómentessé tételét! Ennek bevezetése Elengedhetetlen. És mihamarabb az öregségi nyugdíj megemelését is szorgalmazzuk!

9. Követeljük a Kárpátaljai magyarok is részesedjenek a támogatásban és a Ukrán vagy arab menekültek ne kapjanak magyar honosítási okmányokat! Továbbá, a menekült státuszban született Ukrán ajkúak Magyarországon születése esetén a saját nemzetiségéhez tartozó állampolgáraként anyakönyvezzék!

10. Követeljük az átlátható korrupció mentes ügyészség felállítását és a független bíróságok visszaállítását!

11.Követeljük a Magyar diákoknak az egyetemek ingyenessé tételét! Aki tovább akar tanulni engedjük és segítsük neki!

12. Követeljük, hogy vezessék be a három hónapos alap katonai kiképzést minden fiatal 18 - 20 éves fiú és lány gyermek részére egyaránt!


Arany Iránytű Igaz - ,Külhoni és Hazafi Magyarok Mozgalom    Kapcsolatfelvétel a petíció szerzőjével

Petíció aláírása

Az aláírással felhatalmazom Arany Iránytű Igaz - ,Külhoni és Hazafi Magyarok Mozgalom petíciókészítőt az ezen az űrlapon közölt információim átadására az ügyben illetékeseknek.


VAGY

Egy e-mailt fog kapni egy hivatkozással, amellyel megerősítheti aláírását. Hogy biztosan megkapd üzeneteinket, kérjük add hozzá a info@peticiok.com címet a kapcsolati vagy a biztonságos feladó listádhoz.

Kérjük, vegye figyelembe, hogy nem tudja megerősíteni az aláírását az erre az üzenetre való válaszadással.
Fizetett hirdetés

3000 embernek fogjuk hirdetni ezt a petíciót.

Tudjon meg többet...