Ingyenes parkolást Magyarország egész területére a Koronavírus járvány miatti vészhelyzet végéig

Kedves Honfitársaim!

A járvány terjedését csak akkor van esélyünk fékezni, ha a személyes találkozóinkat minimálisra csökkentjük. Ha tehetjük kerüljük el a tömegközlekedést és minden olyan helyet, ahol nem tudjuk biztosítani magunknak a 1,5-2 m távolságot embertársainktól.
Azonban akik a lakhelyüktől távol (pl. albérletben) élnek és az otthonuk környékén fizetős a parkolás, ezt nem tudják kivitelezni, hiszen rengeteg pénzbe kerülhet a parkolás számukra. Tehát az otthonuktól távol kényszerülnek letenni az autót, majd gyalogosan vagy tömegközlekedés igénybe vételével jutnak haza az otthonukba.
Sokan ráadásul home office üzemmódban, otthonról dolgoznak. Nekik végképp megoldhatatlan, hogy kikerüljék az embertársaikat.

Ez semmiképpen nem használ a küzdelmünknek.

Tisztelettel kérem ezért önt, hogy politikai hovatartozástól, pártállástól függetlenül támogassa kezdeményezésemet!
Magánemberként indítom ezt a petíciót, semmilyen politikai erő nincs mögöttem.

Bízom Magyarország és a magyar emberek erejében! Fogjunk össze egy jó ügy érdekében!

Tiszteettel és köszönettel:

Timon Norbert

Az aláírással felhatalmazom Timon Norbert petíciókészítőt az ezen az űrlapon közölt információim átadására az ügyben illetékeseknek.

E-mail-címét nem fogjuk interneten közzétenni.