A minőségi vasúti közlekedésért Debrecen - Budapest között

Sajnálatos módon a MÁV évek óta nem tud versenyképes alternatívát nyújtani a közúti közlekedésnek. A fővárosból (érintve a Liszt Ferenc Repülőteret) az ország második legnagyobb városába 19:18-kor (ellentétes irányba 18:53-kor) indul az utolsó, minőségi eljutást nyújtó IC szerelvény.

Egy ennyire szegényes menetrendi kínálat a keleti régió centruma és Budapest között 2018-ban megmagyarázhatatlan és elfogadhatatlan. (Ausztriában például 22 óra után is gyors távolsági eljutás garantált hasonló fontosságú városok között).

Ezért arra kérjük Debrecen városának vezetését, hogy haladéktalanul kezdeményezzen tárgyalásokat a MÁV Zrt-vel annak érdekében, hogy a 2019-es menetrend bevezetésétől az IC forgalomban késő esti vonatokat is közlekedtessenek a fővárosból Debrecenbe és viszont.

ic_focuspoint_926x504.jpg

Petíció aláírása

Az aláírással engedélyezem Blaskó Sándor, hogy az aláírásomat átadja azoknak, akik ebben a kérdésben hatáskörrel rendelkeznek.


VAGY

Egy e-mailt fog kapni egy hivatkozással, amellyel megerősítheti aláírását. Hogy biztosan megkapd üzeneteinket, kérjük add hozzá a info@peticiok.com címet a kapcsolati vagy a biztonságos feladó listádhoz.

Fizetett hirdetés

3000 embernek fogjuk hirdetni ezt a petíciót.

Facebook