Horgászok autóval való lehajtásának engedélyezése a szentendrei Kacsakőnél, a Bükköspatak torkolatánál

Kedves Horgászok!

A szentendrei Önkormányzat levetette a horgászoknak a horgászat céljából lehajtást engedélyező, kiegészítő KRESZ táblát. Kérelemet nyújtottunk be az Önkormányzat vezetőségéhez, a polgármester Úrhoz, azzal a szándékkal, hogy visszahelyezzék ezt a táblát. A megkeresésünkre az alábbi választ kaptuk, hogy a horgászok autójából hűtővíz és olaj folyik, ami a környezetet szennyezi. A Kacsakő tulajdonosa által szervezett rendezvényen, megjelent több öreg autó is, amelyek feltehetően biztosan nem szennyezik a környzetet, ezekről fotókat is csatolunk. A másnapi rendezvény után halom szemetet hagytak maguk után. Kérem minden horgász támogassa petíciónkat aláírásával a közös cél érdekében.

Köszönettel,

a Szentendrei Horgász Egyesület vezetősége

E90C9A9E-ABCA-4F9C-9EFD-67ACA08883F5.jpeg0D757E39-4855-4EA7-BAC7-191E6B8418B7.jpeg3256214F-7F4E-42E4-8E2B-BA83D6418FBA.jpeg7D80DEDF-5C38-4AA3-B315-0B9B47CFD90C.jpeg

Szentendrei Horgász Egyesület    Kapcsolatfelvétel a petíció szerzőjével

Az aláírással engedélyezem Szentendrei Horgász Egyesület, hogy az aláírásomat átadja azoknak, akik ebben a kérdésben hatáskörrel rendelkeznek.