Heilmann Józsefné mondjon le!

LEMONDÁSRA SZÓLÍTJUK FEL HEILMANN JÓZSEFNÉT, A SZEKSZÁRDI GARAY JÁNOS GIMNÁZIUM IGAZGATÓJÁT!

Felszólítjuk Heilmann Józsefnét, hogy haladéktalanul mondjon le igazgatói pozíciójáról. Úgy véljük, hogy minden diáknak joga van a szabad politikai véleménynyilvánításhoz. Emiatt pedig semmilyen tanár vagy igazgató nem vonhatja felelősségre.

Meggyőződésünk, hogy azoknak az autoriter hajlamú iskolaigazgatóknak semmi helyük iskoláink élén, akik képesek meghurcolni diákjaikat csupán azért, mert nem értenek velük egyet. A Momentum TizenX aktivistái dislike-jeleket fújnak fel az iskola közvetlen közelébe - ezzel szeretnénk felhívni a közvélemény figyelmét Heilmann Józsefné elfogadhatatlan magatartására.

Hiszünk abban, hogy a tanárok vannak a diákokért, nem pedig a diákok dolgoznak a tanárokért. Hiszünk abban, hogy egy jó pedagógus kérdez, nem pedig saját véleményét erőlteti rá a diákokra. Az igazgató asszony cselekedete azt üzeni a diákoknak, hogy ne vállalják fel a véleményüket. Mi viszont azt üzenjük diáktársainknak, hogy legyenek bátrak, forduljanak szembe a Fidesz helytartóival.

Az elmúlt évek diáküldözései után bizton állítjuk: szükség van a közösség, és a nyilvánosság védelmére egy, a “hiperkritikusok” vadászatára edzett rendszerben. Nekik üzenjünk: tartsanak velünk!

Momentum TizenX

Petíció aláírása

Az aláírással felhatalmazom Momentum TizenX petíciókészítőt az ezen az űrlapon közölt információim átadására az ügyben illetékeseknek.


VAGY

Egy e-mailt fog kapni egy hivatkozással, amellyel megerősítheti aláírását. Hogy biztosan megkapd üzeneteinket, kérjük add hozzá a info@peticiok.com címet a kapcsolati vagy a biztonságos feladó listádhoz.

Kérjük, vegye figyelembe, hogy nem tudja megerősíteni az aláírását az erre az üzenetre való válaszadással.
Fizetett hirdetés

3000 embernek fogjuk hirdetni ezt a petíciót.

Tudjon meg többet...