Gyurcsány Ferencet ítéljék el 2006 os redőri brutalitásért !!!!!!

Gyurcsány Ferenc volt bukott Miniszterelnök 2006 október 23 án , a magyar  nép ellen  terrorcselekményt követett el !!!!!!!! Békés ártatlan magyar állampolgárokat előre  megfontolt kitervelt szándékkal   brutálisan megveretett és megalázott !!!  Drága magyar honfitársaim ! Egész Európában példátlan , hogy egy kormányfő a saját népe , a saját Nemzete ellen forduljon , és ezt drága magyar Honfitársaim bűntetlenül megússza !!!! Minden kultúrált  európai , civilizált társadalomban  megengedhetlen , és elfogadhatatlan hogy ilyen bekötkezzen !!!!!! Ezúton szeretnék minden jóérzésű magyar honfitársamat fölszólítani , azokat is akik elszenvedték és szemtanui voltak a 2006 os Gyurcsány Ferenc által elkövett renőri brutalitásnak támogassák és írják alá a petíciómat !!!!!