Gyerektartás módositása és behajtása!

Kedves Édesanyák!Szeretném ha mi édesanyák összefognánk a gyerektartás módosítása és behajtása törvény ellen.Elérjük ,hogy változtasanak rajta.Olyan édesanyáknak  a segítségeit kérem akik igazságtalanságnak tartsák a gyerektartáshoz való törvényt.Szeretnék segíteni olyan édesanyáknak akik nem kapnak gyerektartást.Elöször is aláírásokat szeretnék gyüjteni,hogy tudjam továbbítani és ,hogy foglalkozanak az ügyel a parlamentben.Nagyon szomorúnak tartom és igazságtalanságnak ,hogy édesanyák kik egyedül nevelik a gyereküket és bármilyen próbálkozás utján akadályokba ütköznek.Nem kapnak segitséget,hogy amit megérdemelt gyerektartás minden gyereknek járjon.Az állam megelölegezési gyerektartásnál nem tartom igazságosnak ,hogy a nevelő szülő /legtöbbje/ édesanyáknak a fizetésüket nézik.Minden szülőnek kötelesége ,hogy gyereke gyerekei egészségben és normális színtű életbe nevelkedjenek fel.Mert sajnos a gyerekek súlyos hátrányt szenvednek ,de sajnos nem caak lelkileg,hanem anyagilag is.Ezt az állam jobban támogassa!Ha már a fizetésüket nézik akkor ne számìtsák bele az adókedvezményt,mert az minden gyereknek és családnak megjár.A kiadásokat vonják le pl albérlet stb.Ez alapján számolják ki az egy före jutó jövedelmet.Az a szülő aki nem fizet és elvileg nincs munkahelye dolgoztasák le vele."Szinte minden szülő odaadná az életét a gyerekéért,de olyan kevesen hajlandóak komoly áldozatot hozni értük".

Az aláírással engedélyezem Kovács Jánosné, hogy az aláírásomat átadja azoknak, akik ebben a kérdésben hatáskörrel rendelkeznek.