A Magyar Holokauszt-2014 Emlékbizottság részére

Quoted post


Vendég

#266 Re: Re:

2013-02-15 21:19

#265: Igazi magyar - Re:

Hányingered van tőlem ?? Hiszen érted is küzdök , ha valóban Igazi magyar vagy. Mivel én a versenyszférában dolgozok évtizedek óta ,látom kik ülnek a bársonyszékben, és kik dolgoznak . Tudd meg hogy a bársonyszékben nem nindig az ül aki nagyon okos és nagyon tehetséges. A közszférában több százezres fizetésekért  segget meresztőkröl nem is beszélek. Úgy gondolom a magyar ember teljesen kiszorul a mostani társadalomból. Csak arra jó hogy dolgozzon , adót fizessen aztán a nyugdíj elött lehetőleg patkoljon el.  Rengeteget olvasok, különböző íróktól már sok sok évtizede. Ezen kívül minden nap nézem a híreket  olvasom az újságokat   Valahogy mindig akár csak egy mondatban is szóba kerül a zsidó ,általában negatív jelzővel. Soha nem törödtem ezzel . DE ! Miért van az hogy állandóan velük foglalkozik szinte az egész világ. Miért nem a franciák , spanyolok és még sorolhatnám a sok sok nemzetiséget vannak a porondon. Valami oka lehet. Sajnos ehhez még hozzá jön a sok negatív személyes tapasztalatom is. Ne engem utálj ,hanem inkább te is nyisd ki a szemed és a füled.

Válaszok

Igazi magyar

#267 Re: Re: Re:

2013-02-15 21:44:23

#266: - Re: Re:  

 Hogy lehetne tőled hányingerem, mikor még nickneved sincs? Nekem azoktól van hányingerem, akik divatból, gyűlöletből zsidóznak és fogalmuk sincs az igazságról, de lelkesen tagadják azt, hogy a II.Vh. mennyi áldozatot követelt a koncentrációs táborokban. A tényeket nem kellene letagadni.

Szemem, fülem nyitva, én a saját tapasztalataim alapján mondok véleményt. El lehet engem ítélni érte, de a legjobb barátaim  szinte mind rendelkeznek zsidó gyökerekkel. Nem szégyellem. Aki ezért elítél, az megint nem ért semmit. Ismeretlenül pedig pocskondiázni nem szép dolog. Nálam általában akkor szakad el a cérna, amikor néhányan a legalpáribb módon indokolatlanul letámadnak, lehülyéznek. Magyar vagyok, még ha nem tartotok annak, akkor is.

Gorcsev Iván

#269 Re: Re: Re:

2013-02-16 02:14:41

#266: - Re: Re:

Biztos akad nem kevés bársonyszékben, fontos pozícióban ülő zsidók. De én nem kevés egíszerű embert is ismerek köztük, kisvállalkozót, asztalost, könyvkötőt stb. Ugyanazokkal a napi - megélhetési és egyéb - gondokkal, mint bárki más. Mint akár Te.

Sőt, nemrég szinte szó szerint ez a mondat hangzott el, amikor egy ilyen ismerősömmel beszéltünk: "adót fizessen aztán a nyugdíj elött lehetőleg patkoljon el". Látod, ugyanazt érzi, éli meg egy átlagzsidó, amit Te! Hidd el, nem a pénzes zsidók, hanem ők vannak többségben! Ráadásul ők is magyarnak tartják magukat, akiket a "gólya egy zsidó családba dobott be". S nem azért, mert ők oda akartak születni, hanem mert így alakult. /Lehet, hogy mással voltam elfoglalva, de emlékeim szerint engem senki nem kérdezett meg, hogy mely országba, milyen vallású és anyagi helyezetű családba stb. szeretnék születni...

Nem túl korrekt, amikor listázzátok, hogy X - amúgy zsidó - jó magyar, mert pl. olimpiai aranyat nyert Magyarországnak, Y meg valóban jó színész, író stb., ezért jó magyar (annak ellenére, hogy zsidó). De mi van "Grün bácsival", aki ugyan semmi kiemelkedőt nem ért el, viszont ugyanúgy dolgozik, mint mondjuk Te?! Ő már nem is magyar, mert nem nyújtott extrát?

Az ilyen hozzáállás alapján kb így kéne közvetíteni pl. a magyar válogatott vízilabda meccsét, hogy:

Az ateista "B" remekül véd, majd a katolikus "A" kapja a labdát, aki a református "C-hez" továbbít, a zsidó "D-hez" került a labda, aki a metodista "E-hez" passzol...