A Magyar Holokauszt-2014 Emlékbizottság részére

Quoted post


Vendég

#264

2013-02-15 19:59

Magyarországon a zsidók jól élnek. Senki nem bántja őket.Nem véletlen az,hogy európai szinten itt él a legtöbb belőlük.A magyar birka békés és jóindulatú.
1 Zsinagóga még nem égett itt Magyarországon.
2 Zsidót nem ölnek minden nap mint szegény vidéki öregeket akár 200 fr-ért.zsidót nem vernek laposra rendszeresen.
3 A zsidó bűnözők enyhébb büntetést kapnak .Jaj nehogy rasszista legyen a bíró !! Előfordul az is hogy bűnbakot keresnek az igazi tettes helyett. Táncos Gábor esete ,rituális gyermekgyilkosság.
4 Most épül számukra egy újabb zsinagóga.
5 2013-ban 50 %-al emelik majd a holokamu pénzüket.
6 Saját zsidó iskoláik és kórházaik vannak MÁV. Színvonalas. Láttam !!
7 Nyáron zsidófesztivál, Karácsonykor 3 hetes hanukázás,vagonkiállítás,havonta megemlékezés hol itt hol ott. Az iskolákban kötelező a sorstalanság film megtekintése stb
Mind ez a mi ADÓNKBÓL.
8 A mostani kormány 40 %-a zsidószármazású.Orbán tanácsadója Hegedűs Zsuzsa ?!
9 Ha bekapcsolod a TV-t zsidópofát látsz, hiába váltasz csatornát. Riporterek, műsorvezetők,színészek Már a reklámokban is !!
11 Uralják a médiát,kereskedelmet,szórakoztató ipart,bankvilágot,szervkereskedelem,oltóanyag stb
Könnyebb lenne felsorolni azt amit nem .
Van egy jó tulajdonságuk. ÖSSZETARTANAK. Ezért ilyen erősek.
A magyar dolgozik éjjel nappal mint egy rabszolga.Már nem költ csak élelemre , fizeti a rezsit és a bankkölcsönt.Nem pihen, nincs szabadság, nincs ereje továbbképezni magát.Gyermekei is eltünnek az életéből ,külföldön keresnek munkát mert Magyarországon nincs már a magunkfajtáknak. Végül feladja ! Öngyilkos lesz ,de előtt néha leöli a családját elkeseredettségében.
Nem szeretik a zsidókat sehol. A szeretetet ugyanis nem lehet kikényszeríteni vagy pénzért megvenni. Azt ki kell érdemelni.

Válaszok

Igazi magyar

#265 Re:

2013-02-15 20:26:59

#264: -  

 Senki nem kéri, hogy szeressétek őket. Egyet szeretnének csak, hogy hagyjátok őket békében élni. Ha az én véleményemet akarjátok hallani (ha nem, akkor is elmondom), hogy igenis minden gyűlöletet ti szítotok. Engem meg az egyszerű tőletek eltérő véleményemért a földbe döngöltök virtuálisan. Ez egyébként nem baj, mert a véleményemben megerősít, gyengébb nem leszek tőle.

Írod, hogy zsinagóga nem égett még Magyarországon. Az én emlékeim szerint sem, de azért megkérdezem, hogy hány keresztény temetőt becstelenítettek meg a közelmúltban és hány zsidótemetőt? Ez már majdnem olyan, mintha felgyújtanának egy zsinagógát.

Ha bekapcsolom a televíziót, nem biztos, hogy zsidópofát látok, én embert látok mindenkiben, aki emberként viselkedik.

Nem akarom ragozni, hogy a FIDESZ-ben hány zsidó van, azt pláne nem, hogy a JOBBIK-ban.

Magunkfajta-magukfajta: bicskanyitogató mondat, Morvai Hisztike kezdte el, aki hosszú évekig nagyon jól elvolt a zsidó férje mellett. Aztán elszállt vele a ló, összezavarodott, amikor nem kapta meg a szociktól a beígért államtitkári állást és köpönyeget váltott. Hithű szociból még hithűbb zsidógyűlölővé vált. Na, az ilyenektől van igazán hányingerem - meg tőletek.