A Magyar Holokauszt-2014 Emlékbizottság részére


Vendég

/ #264

2013-02-15 19:59

Magyarországon a zsidók jól élnek. Senki nem bántja őket.Nem véletlen az,hogy európai szinten itt él a legtöbb belőlük.A magyar birka békés és jóindulatú.
1 Zsinagóga még nem égett itt Magyarországon.
2 Zsidót nem ölnek minden nap mint szegény vidéki öregeket akár 200 fr-ért.zsidót nem vernek laposra rendszeresen.
3 A zsidó bűnözők enyhébb büntetést kapnak .Jaj nehogy rasszista legyen a bíró !! Előfordul az is hogy bűnbakot keresnek az igazi tettes helyett. Táncos Gábor esete ,rituális gyermekgyilkosság.
4 Most épül számukra egy újabb zsinagóga.
5 2013-ban 50 %-al emelik majd a holokamu pénzüket.
6 Saját zsidó iskoláik és kórházaik vannak MÁV. Színvonalas. Láttam !!
7 Nyáron zsidófesztivál, Karácsonykor 3 hetes hanukázás,vagonkiállítás,havonta megemlékezés hol itt hol ott. Az iskolákban kötelező a sorstalanság film megtekintése stb
Mind ez a mi ADÓNKBÓL.
8 A mostani kormány 40 %-a zsidószármazású.Orbán tanácsadója Hegedűs Zsuzsa ?!
9 Ha bekapcsolod a TV-t zsidópofát látsz, hiába váltasz csatornát. Riporterek, műsorvezetők,színészek Már a reklámokban is !!
11 Uralják a médiát,kereskedelmet,szórakoztató ipart,bankvilágot,szervkereskedelem,oltóanyag stb
Könnyebb lenne felsorolni azt amit nem .
Van egy jó tulajdonságuk. ÖSSZETARTANAK. Ezért ilyen erősek.
A magyar dolgozik éjjel nappal mint egy rabszolga.Már nem költ csak élelemre , fizeti a rezsit és a bankkölcsönt.Nem pihen, nincs szabadság, nincs ereje továbbképezni magát.Gyermekei is eltünnek az életéből ,külföldön keresnek munkát mert Magyarországon nincs már a magunkfajtáknak. Végül feladja ! Öngyilkos lesz ,de előtt néha leöli a családját elkeseredettségében.
Nem szeretik a zsidókat sehol. A szeretetet ugyanis nem lehet kikényszeríteni vagy pénzért megvenni. Azt ki kell érdemelni.