Tiltakozunk az érdi utak állapota miatt

Quoted post


Vendég

#2 Ez egy nagy hazugság

2013-02-03 18:27

Ez egy politikai szarkeverés!

A meggyesek pontosan tudják, hogy az utak helyre lesznek állítva, mert eredetileg is így volt tervezve. Pontosan tudják, hogy a városvezetés szorongatja a kivitelezőket, de van amit nem lehet műszakilag a fagyott földben megkezdeni. Tudják, hogy ha most nekiállnak a csatornások helyreállítani az utakat, akkor a fagyott földdel több évtizedre nagyobb kárt okoznak, mintha most kivárnak tavaszig. Pontosan tudják, hogy ha tavasz lesz, minden utat helyreállítanak az eredeti állapotba. Pontosan tudják, hogy nem az érdi a legmagasabb adó, sok városban sokkal több adót fizetnek. Pontosan tudják, hogy két év alatt 10 % az pont az inflációt követi. Pontosan tudják, hogy semmit nem tettek azért hogy a város fejlődjön, télen-nyáron kocsmákban sörözgettek míg más a városért dolgozott.

Most nehéz Érden élni, ezért érthető, ha könnyű az embereket heccelni. Mindenki tudta, hogy ez ezzel jár, ezt ki kell bírni valahogy tavaszig. Nem csak Érden, az egész országban így van! De emberek, ne engedjétek egy-két politikai szarkeverő által belerángatni magatokat a választási kampányba!

Ennyi erővel az időjárás ellen is lehetne tiltakozni, hogy ne essen az eső!

Válaszok

Egy Civil
Vendég

#8 Re: Ez egy nagy hazugság

2013-02-03 22:30:35

#2: - Ez egy nagy hazugság

Kedves "2 Vendég" hozzászóló! Valóban a Civilek (Meggyesek) is tudják, hogy hóban nem lehet utat javítani. De bocsánat, ezek az utak nem csak a csatornázás miatt lettek ilyenek. Már a csatornázást megelőzően is ilyenek voltak. Megkérem ne mocskolódjon azzal, hogy ők télen-nyáron kocsmákban sörözgettek és nem tettek semmit. Tenni csak a hatalmon lévő városvezetés tud, hiszen a kezükben van a döntési jogkör és az anyagi lehetőségek. Olyant ne kérjen számon a Civileken, amelyhez nincsenek meg sem a jogi sem az anyagi lehetőségeik. Ők ebben a szituációban csak rá tudnak mutatni a visszáságokra és fel tudják hívni a lakosság figyelmét. Kérdem én, ha a város vezetése felelősen cselekedett volna, akkor a csatorna-pályázat megnyerését követően nem azonnal pályáznia kellett volna újabb úniós pénzekre az úthálózat kiépítésére?  És ez nem választási kampány.

Kérem szíveskedjen tartózkodni a továbbiakban az ilyen alpári hozzászólástól. Tőlünk Civilektől soha nem tapasztalnak ilyen mélyen lesüllyedt stílusban megszólalni. ("Szólalj meg, megmondom ki vagy!")


Vendég

#12 Re: Ez egy nagy hazugság

2013-02-04 16:43:21

#2: - Ez egy nagy hazugság

Lehet hogy helyre lesznek állítva,de még arra se képesek,hogy felvegyék a telefont mikor murvát akarok kérni/igényelni,mert nem tudok kiállni az autóval,mert úgy meg van süllyedve az a rohadt ASZFALT!-nem téves elírás,az aszfalt IS meg van süllyedve nálunk "drága barátom",nemcsak a kocsibeállóm.Az emberek türelme véges!én még 1 "jobb"nak mondható utcában lakom,egész 36 évemet itt éltem le,de elegem lett,és ez már nem csak a csatornázásról szól,betelt a pohár,és nem csak nálam.Mire kiér a gyerekem az iskolába-megjegyzem:5! perces út-olyan mint egy koszos utcakölyök,és csizma! van rajta. A csatornáról meg már csak annyit hogy eddig 2013-ra ígérték,hitegettek.eljött 2013,most már 2014-re csúszott át az ígéret:Nekem is csak 1 életem van,és nem sárban dagonyázva akarom leélni!Pardon

mentősjani

#14 Re: Ez egy nagy hazugság

2013-02-04 17:28:26

#2: - Ez egy nagy hazugság

,,Tudják, hogy ha most nekiállnak a csatornások helyreállítani az utakat, akkor a fagyott földdel több évtizedre nagyobb kárt okoznak, mintha most kivárnak tavaszig."

Igen?? Akkor a Gellért utca miért nincs megjavítva több mint egy éve a Vörösmarty utca felé?? Nagy hazugság??? Hülye duma... Nap mint nap járom az utakat, utcák tömegeit tudnám felsorolni, hol lehetetlen közlekedni. Nem kell ez a süket duma!!! Szakmabeli vagyok, pontosan tudom, mit jelent visszatömöríteni a csatornát!!! Több időbe tartott volna, és kifutottak volna az időből. Érdekes, Diósdon nincs konszolidációs időszak, két hónapra már vissza lehetett javítani az utakat??? Ott más a talaj nem?? És Pesten? Amikor feltúrnak egy utcát, akkor várnak hónapokat, nem??? Hagyjuk már a hülyeséget!!!

,,Pontosan tudják, hogy nem az érdi a legmagasabb adó, sok városban sokkal több adót fizetnek."

Érd volt az elsők között akik bevezették az ingatlanadót!!! Kit érdekel, hol magasabb az ingatlanadó, nehogy már a Rózsadombi adó mértéke legyen a mérvadó!!!

,,De emberek, ne engedjétek egy-két politikai szarkeverő által belerángatni magatokat a választási kampányba!"

Mi köze van ennek a politikához??? Nem arról van szó, hogy T.Mészáros vagy Döcsakovszky a polgármester neve, hanem hogy basszon oda ha a polgárok háborognak!! Mert az tényleg tűrhetetlen, hogy állandóan javíttatni kell az autókat...

Magdi

#15 Re: Ez egy nagy hazugság

2013-02-04 18:13:26

#2: - Ez egy nagy hazugság 

 Ezt a szarkeverést egy Fidesz nevezetű párttól tanultuk!!!

 


Vendég

#16 Re: Ez egy nagy hazugság

2013-02-04 22:43:41

Bartol Attila.

#19 Re: Ez egy nagy hazugság

2013-02-04 23:25:09

#2: - Ez egy nagy hazugság

Először is írd ki a neved és az alatt oszd az észt.Nem anonim hazugságokkal kéne elő álnod.

Az utakat most is lehetne javítani:Tény.

Az autóink után súlyadót fizetünk ami úthasználati díj:Tény.

Az autók 2/3-a ez alatt a fél év alatt tönkrement lengéscsillapítók-Gömbfejek-gumik-felnik tömegét cseréltették:Tény.

A csatorna építőket a technológia betartásával kapcsolatban nem ellenőrizte senki:Tény.

A csatorna építők a visszatemetésnél nem használtak talaj tömörítőt(BÉKA):Tény.

Ahol aszfalt utat bontottak,ott sem állították helyre az eredeti állapotot:Tény.

Útfelbontási engedély helyreállítási kötelezetséggel (Törvényben rögzitett mind minőségben mind határidőben):Tény.

A lefektetett csatorna gerincek szakszerütlen kivitelezés miatt megsüllyedt tisztitó aknák:Tény.

Műszaki ellenőrzés hiánya :Tény.

Mennyi érvet írjak még ide amik tények ezeket nem politikai erők diktálják hanem TÉNYEK.Amennyiben vállalod magad szivesen megmutatom neked amiket leírtam Tények.Az önkormányzat képviselői pedig kifizetések helyett ásassanak ki egy pár helyen lerakott gerinc vezetéket és keressék az előírt homokágyat ami nincs,de a homokot kifizetteti a kivitelező.

A mi pénzünkből épül nekünk és majd fizetünk azért,hogy használjuk.Addig lépjenek az illetékesek amíg megtehetik mert a vége úgyis az lessz ha marad ez az áldatlan állapot akkor a közösség az Európai Unió ellenőrző bizottságához fordul Hűtlen kezelés miatt.Ez Érdet negatívan érintené ugyanis az elnyert pályázati pénzt vissza kell fizetni egészében.


Vendég

#37 Re: Ez egy nagy hazugság

2013-04-06 11:48:16

#2: - Ez egy nagy hazugság

TE Érdi vagy? Vagy politikus nem látsz

ÖregMackó

#40 Re: Ez egy nagy hazugság

2013-04-08 19:54:56

#2: - Ez egy nagy hazugság

És ki ez a "vendég" akin ezt mint ígéretet számon lehet kérni?