Tiltakozunk az érdi utak állapota miatt

mentősjani

/ #14 Re: Ez egy nagy hazugság

2013-02-04 17:28

#2: - Ez egy nagy hazugság

,,Tudják, hogy ha most nekiállnak a csatornások helyreállítani az utakat, akkor a fagyott földdel több évtizedre nagyobb kárt okoznak, mintha most kivárnak tavaszig."

Igen?? Akkor a Gellért utca miért nincs megjavítva több mint egy éve a Vörösmarty utca felé?? Nagy hazugság??? Hülye duma... Nap mint nap járom az utakat, utcák tömegeit tudnám felsorolni, hol lehetetlen közlekedni. Nem kell ez a süket duma!!! Szakmabeli vagyok, pontosan tudom, mit jelent visszatömöríteni a csatornát!!! Több időbe tartott volna, és kifutottak volna az időből. Érdekes, Diósdon nincs konszolidációs időszak, két hónapra már vissza lehetett javítani az utakat??? Ott más a talaj nem?? És Pesten? Amikor feltúrnak egy utcát, akkor várnak hónapokat, nem??? Hagyjuk már a hülyeséget!!!

,,Pontosan tudják, hogy nem az érdi a legmagasabb adó, sok városban sokkal több adót fizetnek."

Érd volt az elsők között akik bevezették az ingatlanadót!!! Kit érdekel, hol magasabb az ingatlanadó, nehogy már a Rózsadombi adó mértéke legyen a mérvadó!!!

,,De emberek, ne engedjétek egy-két politikai szarkeverő által belerángatni magatokat a választási kampányba!"

Mi köze van ennek a politikához??? Nem arról van szó, hogy T.Mészáros vagy Döcsakovszky a polgármester neve, hanem hogy basszon oda ha a polgárok háborognak!! Mert az tényleg tűrhetetlen, hogy állandóan javíttatni kell az autókat...