Mentsük meg a Madarász utcai Gyermekkórházat

Quoted post

nicknév

#99 Nem kérünk a Jobbikból!

2013-02-03 17:52

Fujj, ennél gusztustalanabb húzással nem lehetett volna előállni! Összebolondítani, rászedni több mint kétezer embert a gyerekekre való hivatkozással, utána pedig beállítani az embereket egy mocskos neonáci mögé. Arra nem lehet számítani, hogy a Jobbik megmenti a kórházat, hiszen semmi szavuk nincsen. Kizárólag arra volt jó ez az egész, hogy egy sajtótájékoztatón lobogtathassa ez a vérmagyar a nevünket. Kikérem magamnak ezt az eljárást! Soha többé nem fogok semmi ilyet aláírni.

Válaszok

Biztos????

#100

2013-02-03 18:17:57

#99: nicknév - Nem kérünk a Jobbikból!

Függetlenül attól, hogy ki indította a petíciót, ez nem a jobbikról szól. Ez egy gyermekkórház sorsáról, jövőjéről és nagyon szép múltjáról szól. Azok az emberek akik aláírták, azok sem a mögöttes ál politikai rátelepülésen gondolkodtak, hanem azon, hogy véleményt és pozitív megerősítést formáljanak egy jó ügy érdekében, egy olyan ügy érdekében, ami mögött ÉRTÉK van. Érték az anyagi értelemben (sok modern, korszerű gép, eszköz), érték humán szinten (szakemberek, akik szó szerint az egész életüket adták oda az intézményért). Ha Önnek van gyermeke, akkor tudja, hogy fontos lehet egy ilyen ügy támogatása. És nekem elhiheti: a hosszú évtizedek alatt egyszer sem futottam össze nácikkal a folyosókon, ahogy palesztín felkelőkkel sem, de vietkongot sem láttam.

Végszó: látogasson kérem egy másik oldalt, ahol faji, politikai, és egyéb nézeteit ecsetelheti, ha ezen ügy mellé már nem akar állni.

Móni

#101 Re: Nem kérünk a Jobbikból!

2013-02-03 19:27:57

#99: nicknév - Nem kérünk a Jobbikból!

Én is azt gondolom, hogy ez nem a Jobbikról, hanem a kórház jövőjéről szól. Az, hogy most éppen a Jobbik egyik képviselője áll mellé, hát lelke rajta, de én örülni fogok neki, ha végre súlyának megfelelő mértékű nyilvánosságot kap az ügy. Sajnos úgy tűnik ugyanis, hogy önmagában a petíció nem elég ahhoz, hogy az illetékesek újragondolják a folyamatot.