Mentsük meg a Madarász utcai Gyermekkórházat

Quoted post

ÉVA

#62 Re: Re:

2013-01-24 20:00

#48: - Re:

Kedves mi !

A Mona doktor , már nyár óta készül a JÁNOSBA !

Azt mondta többekközt nekem is , hogy " ezt a sok vén f....... t "

már létni sem birja !!

Miről tetszik beszélni ?

Saját magukat is áltatják ?

Válaszok


Vendég

#63 Re: Re: Re:

2013-01-24 20:31:15

#62: ÉVA - Re: Re:

Kedves éva !

Ha már annyira védi a főnökét ,nem itt kelle a szart keverni név nélkül,hanem a kis fejét kihúzni a főnök seggéből ! Jobban ismerjük az orvosainkat annál mint hogy elhinnék ezt a gusztustalanságot amiről úgy beszél mintha a mi orvosunk mondta volna ! A szóban forgó orvos ilyet soha nem mondana ,pláne nem maguknak ! Ez a stílus a maguk körül lévő "emebrektől "várható csak ami pontosan a maguk kórházában uralkodik,mind stílusilag mind emberileg  !!! Gusztustalan ,hogy ezt le merte írni .Becsületsértés mint fogalom ugye ismerős ! ! Bár az ilyen erkölcsileg és etikailag nulla emberek ,ezt a saját főnökükkel is eljátszanák kedves éva !!!! /az éva nem véletlen/

Mi

#64 Re: Re: Re:

2013-01-24 21:03:26

#62: ÉVA - Re: Re:

Kedves Éva!

Látja ez a különbség Kegyed és Én közöttem. Ha Ön a Heim Pál kh oldalán ül, és felteszem kolléga, akkor jelenleg olyan embereket szapul, méghozzá teljes mellbedobással, akik szintén azon ügyködnek, hogy napról-napra, ügyeletről ügyeletre ellássák a kis betegeket. Magam részéről szégyenlem az Ön méltatlan hozzá (hozzánk) állását. Azért mert két külön "telephelyen " vagyunk, attól a munkánk, és a cél közös: a gyermekek ellátása. Remélem azt azért meg tetszik érteni, hogy azok a dolgozók, akik húszon éve dolgoznak az intézményben, és szívüket, lelkület odaadták érte, nem nézi jó szemmel semmiféle változtatást. Pláne úgy, hogy az elmúlt rendszer megszokott sunyi módon teszik. Lehetne annyi szolidaritás Önben felénk, hogy legalább verbálisan támogat minket mert talán kollégák vagyunk ( bár a megnyilvánulásai miatt nem vagyok büszke erre).

Valószínüleg Mona dr akkor sem mondana olyat azokra, akik tanították, hogy vén ........., ha körmeit sörnyitóval szedegetnék le, persze altatás nélkül.

ÉS javasolnék egy egyszerű gyakorlatot otthonra: tessék szíves lenni fordítva elképzelni a helyzetet.......

 

 


Vendég

#65 Re: Re: Re:

2013-01-24 21:10:51

#62: ÉVA - Re: Re:

Szerintem Mona doktort ismerők küzül nincs senki, aki elhinné, hogy ez a mondat elhagyta a száját. Ezzel próbáljon meg mást áltatni!