A Magyar Holokauszt-2014 Emlékbizottság részére

Quoted post

Keresztény feles

#28

2013-01-20 11:53

Kedves PETÍCIÓINDÍTÓ!

Teljesen egyetértenék a levelével, magyarnak érzem magam én is. Olyan magyarnak, aki anyai ágon keresztény, apai ágon zsidó származású. Soha semmilyen hasznom nem volt a származásomból, károm annál több, mert olyan un. árja magyar emberek zsidóztak le rendszeresen, akiknek az életvitelük, tisztességük hozzám képest erősen megkérdőjelezhető. Visszatérve első mondatomra: egyetértenék a levelével, ha nem érezném itt is a kettős mércét. Önök jogosan kifogásolják azt, hogy a II.Vh. holokauszt bűneiért Önöket tegyék felelőssé. Ez idáig teljesen rendben van, jogos, de: Trianonért, 1956-ért miért teszik felelőssé Gyurcsány Ferencet, Mesterházi Attilát és általában a baloldali politikusokat, akik ugyanúgy nem éltek abban a korban, mint Önök a Holokauszt idején? Én ezt hívom kettős mércének.

Válaszok


Anonymous

#30 Re:

2013-01-20 12:53:45

#28: Keresztény feles -

Kedves Uram!

 

A származásával semmi gond, az én feleségem ( 25 éve ) sem zsidó, csak az anyósom és az apósom, de ugyanakkor ezzel a témával kapcsolatban azt vallja, amit én, igaz, sok más dologban más a meglátásunk, de emiatt egyikünk sem szándékozik feladni az elmúlt 25 évet!

A másik megjegyzése vonatkozásában hadd jelezzem, nekünk nem az a gondunk Trianonnal kapcsolatban, hogy ők a felelősök érte, hanem elfogadják, sőt néha- néha az az érzésünk, jogosnak is tartják! Ugyanúgy, mint történelmünk, vagy nemzeti irodalmunk egy - egy nagyságát! Őket - a tények elferdítése melett, a baloldali nézeteket hirdetve elitélik és mindenféle jelzőkkel illetik!

Hogy 1956 - al kapcsolatban mi a problémánk velük?Hogy még mindig, ők is ellenforradalomnak tartják, holott tudjuk, az igazi kommunista, baloldali gondolkodású emberek és a diákok akarták a szabadságot!

Akkor Gyurcsány, Mesterházi milyen baloldali eszmét képviselnek?

Mi - hiába kommunisták lázadtak   fel- a szabadság - és a hazájukat szerető,  - védő emberek forradalmában, a szabadságban hiszünk.

 

Egyébként csak annyit had említsek meg, hányan tudják az igazságot 2006 okt.23 - ról?

Akkor, amikor mi ketten voltunk , Én a 170/65 kg - mal és a feleségem a maga 150 cm - vel haza felé a Fidesz naggyúlésről a Síp u - ban gumigolyó záport kaptunk és a feleségem élete 2 mm - n múlott ( nyakon lőtték, ha 2 mm -el beljebb megy a golyő. főütőerét lövik át , - és rá két hétre olyan infarktust kapott, hogy elhalt a fél szíve, azóta is 67.5% -s rokkantnyugdíjas).

 

Ugye nem azt akarja mondani, hogy az akkori dolgokról nem volt tudomása Gyurcsánynak?

Na Vele ez a gondunk! Mesterházival nincs, de Ő is sajnos az elődeit követi és ő sem az igazi baloldali politikát képviseli!

 

Üdvözlettel.

 

Apáthy István László

a TME koordinációs bizottság tagja

a petíció - és aláírás elindítója!

 

 

Árpád vére

#33 Re:

2013-01-20 14:32:19

#28: Keresztény feles -

Kedves Keresztény feles!

Olvassa el mégegyszer a nyílt levelet! Én nem találtam benne azt a részt, amit Ön kifogásol! Sajnos Ön az egyik fele megszokásából írta, amit írt! Hallgasson a magyar felére! Ha nem érzi magát bűnösnek, írja alá a petíciót!