Kiállunk Bayer Zsolt mellett cigány-ügyben

Quoted post

Magyar Klára

#25 Re: Re:

2013-01-08 22:51

#20: - Re:  

 Nevenincs huszaskának pedig én kívánok négyet, egyet a seggébe, egyet a szájába, kettőt pedig a két kezébe, hogy el ne tévessze, mi van a seggében és mi van a szájában.

Egyúttal elnézést kérek minden kedves fórumozótól, amiért huszaska kihozta belőlem a fenti mondatot. Az állat egyébként belőle jött ki.

Válaszok


Vendég

#27 Re: Re: Re:

2013-01-08 22:54:49

#25: Magyar Klára - Re: Re:

Nem kellet azt kihozni belőled,antimagyarklárika,az vagy.


Vendég

#57 Re: Re: Re:

2013-01-09 10:52:46

#25: Magyar Klára - Re: Re:

Hogy engedhet meg magának egy nő  ilyen szavakat? Gyilkos állatokat védelmez, az igazság kimondását megveti, mi több, üldözendőnek tartja. Közben a perverz álmairól képzeleg, s ezt még le is írja. Szerintem ennyi szerszámot még az életében nem látott. Vagy talán igen?

Skizofrénia. Az eldurvúlt, vulgáris, kapuzárási rémület abnormális megélése. Egy nő életében kétségtelenül ez a vég.
De lám lám, ugye egy két jól irányzott szó, és rögtön porba hullik az álarc, s elő kerül a valódi személyiség.

Kétségtelen, minden szempontból orvosi eset!

dalma

#208 Re: Re: Re:

2013-01-14 16:19:42

#25: Magyar Klára - Re: Re:

Nahát csak kijött belőled te kis luvnya,az állat is! Nagyon de nagyon ostoba vagy; nem a cigányokat mint fajt kell likvidálni hanem félre,hüvösre,zárthelyre tenni az olyan állatjait mint a késelős,és fiatal nőt,és öreget agyonverő drogos-italos barmokat. capisi??

Kivánom az újévre neked,(már ha magyar vagy és nem cigus!)hogy kergessenek meg ilyen állatok este,mint engem. Éld át azt a félelmet és szorongást,hogy az életem is kell e, vagy "csak "a táskám és női létem? gyorsabb voltam, hála a sportnak!! Igy legyen! ez veled is.