A választói összefogást támogató nyilatkozat
Quoted post
V mint Vendetta |
#17472012-11-25 17:17Halló, Két dolgot elörebocsátva: már régen nem élek Magyarországon és nem szoktam fórumoknak írni. A politika úgy általában is érdekel, de a szülöhazámba történö politikai események különösen. Bajnai Gordonnak, mivel az Együtt 2014-nek ö a nemzetközileg legismertebb tagja, csak öt említem meg, nagyon jó a renommée-ja az EU-n belül és Amerikában is. Nekem is nagyon szimpatikus a stilusa. (Ezért is írtam alá a peticiót.) A mai kormányról ezt egyáltalán nem lehet elmondani, söt egyre rosszabb az Orbán kormány megítélése, föleg amit szociálisan, az emberi jogokkal, a demokráca felszámolásával, az oktatással most pedig a választójoggal tesz. Egyszerüen az emberek mindenapjait teszi tönkre. Ezen a fórumon, föleg névtelenül írók, libatolvajnak nevezik Bajnait. Gondolom nem két-három libát keresnek rajta. Kérdésem: annyi ellopott libával(ezrekröl van szó feltehetöleg) mit kezdett? Eladta lábon?; hazavitte, megsütötte és mind megette?; hazavitte, lefagyasztotta?: megdöglöttek,kidobták öket? Remélem az irónia kiérzödik, mert annak szántam. A másik, lapozgattam és olvastam: fel vannak téve képek, karikatúrák (némelyik undorító) illusztrációnak. A you tube-ról zenék, operettrészletek, meg népies müdalok. Nem lehet attól tartani, hogy valaki vérszemet kap és az Akácos út-at vagy a Székely himnuszt(jellegükben egyformák) vagy ami még rosszabb, valami jobboldali rasszista zenét tesz fel? |
Válaszok
Vendég |
#1748 Re:2012-11-25 17:25:59A libák árát lopta el, te idióta vadbarom. A sivatagi patkánylyukadban, ahová lekoccoltál, még soha nem hallottál a csődbűntett fogalmáról? |
L. |
#1749 Re:2012-11-25 17:27:45Üdvözlünk, Vendetta. Jók a meglátásaid, csak itt a fórumon nem mész vele semmire. Ezen a fórumon - is - megjelent a jobboldali keménymag, amely nem sokban, talán semmiben sem különbözik a szélsőjobbos futballhuligánoktól. Szenvedünk is tőle rendesen, mert senki nem hívta, csak úgy lett és gusztustalankodik itt is. Utolsó bekezdésedhez: De igen, lehet tőle tartani, előbb-utóbb az általad emlytett számok is felkerül(het)nek. A Székely himnuszt én a magam részéről szeretem, de okkal, ok nélkül nálunk nem kéne játszani, nem itt van a helye. Azt csak zárójelben jegyzem meg, hogy engem kísértetiesen emlékeztet a Bányászindulóra, természetesen zeneileg, nem a tartalmát tekintve. |
Más felhasználók által támogatott petíciók
Tiltakozás az isaszegi szénhidrogén kutatófúrás ellen
Igazságot Sebestyén József nemzettársunknak!
Tiltakozzunk a HUN-REN - egykori MTA - Kutatóhálózat egységének megőrzéséért!
Védd meg a margitszigeti mókusokat! Egy aláírással támogasd, hogy közterületen csak pórázon lehessen bevinni a kutyusokat!
Taylor Swift elmaradt Bécsi Eras Tour koncertjét hozzuk Magyarországra!
Mentsük meg a Rómait az árvizektől
Van valami, amit meg akar változtatni?
A változást sosem azok indítják el, akik csendben maradnak. A petíció szerzője kiállt mellette és cselekedett. Ön is ugyanezt fogja tenni? Indítson egy társadalmi mozgalmat egy petíció létrehozásával.
Kezdje el saját petíciójátTovábbi petíciók, amik érdekelhetik
Igazságot Sebestyén József nemzettársunknak!
3457 Létrehozva: 2025-07-11
Vác város közbiztonságának sürgős javítása!
2039 Létrehozva: 2025-07-10
Hétköznaponként nyissák meg a rakpartot és a Lánchidat a budapesti közlekedés normalizálása érdekében!
1845 Létrehozva: 2025-06-30
Koszta Péter műsorvezető legyen az Rtl-nél vagy a Tv2-nél
1583 Létrehozva: 2025-07-18
‘Kuss’nál kuss!
1416 Létrehozva: 2025-07-01
🎤 We Want Stray Kids to Visit Hungary in 2026!
896 Létrehozva: 2025-07-16
A kassai magyar oktatás jövője
836 Létrehozva: 2025-07-04
Petíció a sátoraljaújhelyi szülészeti és nőgyógyászati sürgősségi ellátás megmentéséért
832 Létrehozva: 2025-07-03
Maradjon a csopaki volt BAHART mólószár közhasználat elől el nem zárható parti sétány az új Vízparti Tervben is!
579 Létrehozva: 2025-07-20
Óvjuk meg a dunakeszi reptér jelenlegi állapotát!
512 Létrehozva: 2025-07-08
Petíció a Farkasréti temető összes bejáratának nyitvatartásáért
485 Létrehozva: 2025-07-16
NEM, A KÉMIAI SZÚNYOGÍRTÁSRA
437 Létrehozva: 2025-07-10
Szilas Természetvédelmi Terület közvetlen közelében giga lakópark építésének felfüggesztése és környezetvédelmi vizsgálat kezdeményezése
421 Létrehozva: 2025-07-22
Duchenne-gyermekek életminőségéért – Kérjük a Duvyzat támogatását!
4818 Létrehozva: 2025-06-09
Kiállás Farkas Tibor barátunk mellett!
334 Létrehozva: 2025-06-30
Tisztességes sportfogadást a TippmixPro-n – Tiltsák el az értelmetlen korlátozásokat
182 Létrehozva: 2025-07-14
Legyen ivókút a József téren!
177 Létrehozva: 2025-07-01
Védd meg a margitszigeti mókusokat! Egy aláírással támogasd, hogy közterületen csak pórázon lehessen bevinni a kutyusokat!
162 Létrehozva: 2025-07-09
Védjük meg a Margit-sziget mókusait – Pórázra a kutyákat a közparkokban is!
137 Létrehozva: 2025-06-30
PamKutya koncert
2518 Létrehozva: 2025-06-09