A választói összefogást támogató nyilatkozat

V mint Vendetta

/ #1747

2012-11-25 17:17

Halló,
Két dolgot elörebocsátva: már régen nem élek Magyarországon és nem szoktam fórumoknak írni.
A politika úgy általában is érdekel, de a szülöhazámba történö politikai események különösen.
Bajnai Gordonnak, mivel az Együtt 2014-nek ö a nemzetközileg legismertebb tagja, csak öt említem meg, nagyon jó a renommée-ja az EU-n belül és Amerikában is. Nekem is nagyon szimpatikus a stilusa. (Ezért is írtam alá a peticiót.) A mai kormányról ezt egyáltalán nem lehet elmondani, söt egyre rosszabb az Orbán kormány megítélése, föleg amit szociálisan, az emberi jogokkal, a demokráca felszámolásával, az oktatással most pedig a választójoggal tesz. Egyszerüen az emberek
mindenapjait teszi tönkre.
Ezen a fórumon, föleg névtelenül írók, libatolvajnak nevezik Bajnait.
Gondolom nem két-három libát keresnek rajta. Kérdésem: annyi ellopott libával(ezrekröl van szó feltehetöleg) mit kezdett?
Eladta lábon?; hazavitte, megsütötte és mind megette?; hazavitte, lefagyasztotta?: megdöglöttek,kidobták öket? Remélem az irónia kiérzödik, mert annak szántam.
A másik, lapozgattam és olvastam: fel vannak téve képek, karikatúrák (némelyik undorító) illusztrációnak. A you tube-ról zenék, operettrészletek, meg népies müdalok. Nem lehet attól tartani, hogy valaki vérszemet kap és az Akácos út-at vagy a Székely himnuszt(jellegükben egyformák) vagy ami még rosszabb, valami jobboldali rasszista zenét tesz fel?