A választói összefogást támogató nyilatkozat

Quoted post


Vendég

#788 Re: Re: Re: Re: Büdöskomcsi féregnek

2012-11-12 19:51

#778: dorfi - Re: Re: Re: Büdöskomcsi féregnek

Hát ez, ugye, a nagyon ocsmány büdöskomcsi görényekre jellemző kifordítása Orbán szavainak. Pont ahogy  Kövér szavaival is csinálta az őszödi böszme 2002-ben:

  1. Mi csináltuk meg a "köteles akciót" is. Semmi kétség: ami elhangzik, az képileg erőteljes, sőt durva, de nem agresszív, és nem fenyegető. Kövér nem akar akasztani. De amit mond, az - egy kis rossz szándékkal - ellene fordítható. Még kiforgatni se nagyon kell, csak kihasználni a benne rejlő lehetőségeket (...) És összerakjuk. Fölhozatjuk még aznap reggel az egy szem kazettát, ami van, lejátsszuk a sajtónak. Szili Kati félig oldalra hajtott fejjel, sírós hangon mondja el, hogy ez milyen borzasztó. Nagyszombaton Lendvai Ildikó még a Fidesznek kézbesít mindenfajta leveleket, és elindítjuk azt az SMS-kampányt, amelynek a vége a köteles tüntetés.” – Debreczeni József: Az új miniszterelnök (Budapest, 2006, Osiris Kiadó) ISBN 9633898447

 

Válaszok

Lukrécia

#790 Re: Re: Re: Re: Re: Büdöskomcsi féregnek

2012-11-12 20:02:54

#788: - Re: Re: Re: Re: Büdöskomcsi féregnek 

 Mi van, Adolf, bírod még? Volt egy vendégem délután, nem ismerte ezt a fórumot, megmutattam neki, annyi volt a véleménye, hogy téged fel kéne jelenteni. Azért az megnyugtat, hogy nem csak nekem vagy gyomorforgató. Arra viszont beveszem, amit a dokitól kaptam.

dorfi

#819 Re: Re: Re: Re: Re: Büdöskomcsi féregnek

2012-11-12 22:09:37

#788: - Re: Re: Re: Re: Büdöskomcsi féregnek

Nem kellett azon semmit kiforgatni, az emberek akik fel akarják magukat akasztani, nem a pincébe mennek, hanem a padlásra, mert gerenda kell, amire a kötél egyik végét fel lehet kötni. a másik végén lóg a delikvens. Egyébként Kövér László elég világosan beszél bolondságokat, nem nagyon kell magyarázgatni.


Vendég

#901 Re: Re: Re: Re: Re: Büdöskomcsi féregnek

2012-11-13 01:02:04

#788: - Re: Re: Re: Re: Büdöskomcsi féregnek

Csak nem képzelitek azt, hogy van még épeszű ember, aki viszont akar látni újra kezdődni egy Bajnai Gyurcsány MSZP vagy SZADESZ vagy Milla vagy LMP buzi köcsög fasszopó retkes megátalkodott kibaszottul elfuserált felfuvalkodott aberrált szarházi atillával megátkozott csaló fehérgalléros bűnöző utolsó mocskos tetves rohadt offshore csaló akasztani való hiteltelen bolsevista kommunista söpredéket akik nem mellesleg hazaáruló mocsadék módjára tönkretették eladták kiárusították az ország népének vagyonát az itt élők hozzájárulása nélkül - ti nem érdemlitek meg hogy lélegezzetek - egy nemzeti kormányt akartok leváltani - nem sül le a mocskos kurva anyátok pofájáról is a bőr basszátok meg a retkes telibe baszott mocsadék zsidó fattyú kurva botoxos anyátokat és verje belétek a kúrva isten a faszát - a duna partjára állítalak benneteket és bele lövöldözlek mindannyiótokat - hát pusztuljatok el már fattyastól mind basszátok meg férgek - nincs annyi átok amit rátok nem olvasok ti állatok egész egyfolytában 2014 ig meg sem állok csak benneteket átkozlak - hogy dögöljetek meg és dögöljön meg a lovatok is - az ég szakadjon rátok - nincs az az átok az a rossz amit rátok nem küldök - legyetek átkozottak mind akik egy nemzeti érzésű igaz magyar kormányt leváltani szándékoztok - aki a mocskotokat takarítja már két éve