A választói összefogást támogató nyilatkozat

Quoted post


Vendég

#649 Re: Vissza a valósághoz!

2012-11-11 22:05

#646: obsitos - Vissza a valósághoz!

A sok hülyeségedhez csak egy megjegyzésem lenne:  Magyarul a népneveket (pl. magyar, japán, stb.) kisbetűvel írjuk. Az olyan fogalmakat, mint a keynesianizmus (amely egyébként nem az állammonopolkapitalizmus elmélete, hanem a vegyes gazdaságoké, ahol  az állami és a magánszektor is fontos szerepet játszik, pl. Franciaország és ahova nekünk is el kellene jutni) szintén kisbetűvel írjuk.  Sőt, az utóbbit még angolul is kisbetűvel írjuk, tehát még ez a lehetséges kibúvód sincs.

Mene, mene, tekel, ufarszin. (Megmérettettél és könnyűnek találtattál.)

Válaszok

obsitos

#668 Re: Re: Vissza a valósághoz!

2012-11-11 23:51:08

#649: - Re: Vissza a valósághoz!

Obsitos a 649-s Vendégnek

 

Köszönöm a helyesírási kiigazítást, a nagy betűs szavak a kiemelésnek szóltak, ennyi alkotói szabadság megengedhető. A keynesianizmust mint egy akkori, a válságból kivezető utat említettem. Köszönöm a véleményed, de jobban örültem volna, ha az érveket támadod és nem érvelőt. Mint olvashattad, soraimat azzal zártam, hogy aki jobban el tudja nálam magyarázni a valóságot, az tegye meg (pl. kommunizmus).

 

Már csak azért sem haragszom, mert nem engem „hülyeségeztél le”, hanem a társadalomtudományokat. Jó, hogy írsz, minőségi munkára serkented az embert. Nem tudlak beazonosítani. Titok, hogy milyen ideológiai alapon állsz? Örülnék, ha jobboldali lennél, mert valós jobboldalra lenne legnagyobb szükség H(!)azánkban. Minden sorom vállalom, egyik ellenkezőjéről sem győztél meg, igaz nem is akartál, csak sarat dobáltál. Nem dobom vissza, mert Te is M(!)agyar vagy. Kívánom, hogy ott ahol vagy legyél sikeres, a K(!)öz javára!

 

A jövőben is megköszönöm, ha helyesírási hibáimat kijavítod, sajnos nincs mindig elég időm többször átnézni. Megtisztelő, hogy Te megtetted.

 

Üdvözöl obsitos

 

 

 

Üdvözöl obsitos