A választói összefogást támogató nyilatkozat

Quoted post


Vendég

#476 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Kulfoldon elek...

2012-11-10 22:15

#475: tokmind1 - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Kulfoldon elek...

A jobbik már ma sem annyira "büdös"...mint a bekerülésük előtt....de ettől nem növekedni, hanem csökkennni fog a választóik száma..

A normálisok számára éppen ettől hiteltelen...Ha viszakoznak a kilépéstől, ..és még az államcsődöt sem fogják "bevállalni",..akkor már nem fog tetszeni a barmoknak...

Az elfelejtett "vesszentrianon" miatt is már sokan kiábrándultak a hülyék közül..

Válaszok

tokmind1

#479 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Kulfoldon elek...

2012-11-10 22:24:36

#476: - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Kulfoldon elek...

Én személy szerint egyet értek azzal, hogy az utcai politizálás az utcára való, a parlamentben viszont az előterjesztéseknek van a helye. Ebben a Jobbik, igenis, ismét csak kiemelkedő teljesítményt nyújt. Az euroszkepticizmust sem adták fel, fejjel a fallal rohanni pedig ésszerűtlen húzás lenne tőlük. A leghitelesebb erő ma a parlamentben. Az egy dolog hogy valakinek esetleg nem tetszenek ideológiai különbségek okán.

Az államcsőd bejelentése szerintem egy nagyon fontos kérdés. Szerintem még a Fideszen belül is gondolkodnak rajta. Azért az eléggé kiábrándító, hogy a mi generációnk már nem fog rendes, kiegyensúlyozott gazdasági helyzetben lévő országban élni, ugyanis ha 3-4 százalékos GDP növekedést veszünk figyelembe, az adósságunk ledolgozásához akkor is kb. 70 év szükségeltetik. Ez azért elég értelmetlen és veszélyes dolog szerintem. Veszélyesebb, mint a 10-15 év alatt levonuló államcsőd (ld. Argentína).